Restorantet më interesante në botë

Restorantet më interesante në botë


//

Shumë njerëz pëlqejnë aventurat, të udhëtojnë dhe të provojnë gjëra nga më të cuditshmet, të hanë ushqime të rralla si gjarpërinjtë, akrepat. Por jo gjithmonë adrenalina, lidhet me atë çfarë do hash, por edhe me vendin se ku vendos të hash.

Ja disa nga vendet më të çuditshme ku përjeton aventurën gjatë kohës që hani.
Në dhomën Magma e një vullkani në Islandë

https-%2F%2Fblueprint-api-production.s3.amazonaws.com%2Fuploads%2Fcard%2Fimage%2F137803%2F-1x-1

Restoranti nënujor, Ithaa në Maldive 

https-%2F%2Fblueprint-api-production.s3.amazonaws.com%2Fuploads%2Fcard%2Fimage%2F137805%2F-1x-1

Në mes të ujit në det, Tasmania, Australi

https-%2F%2Fblueprint-api-production.s3.amazonaws.com%2Fuploads%2Fcard%2Fimage%2F137807%2F-1x-1-1

Në një shtëpi në pemë, Seychelles, Afrikë

https-%2F%2Fblueprint-api-production.s3.amazonaws.com%2Fuploads%2Fcard%2Fimage%2F137812%2F-1x-1-2

Në një shpellë gëlqerore në Itali 

shpellaaa

Në një vinç mbi Akropol

https-%2F%2Fblueprint-api-production.s3.amazonaws.com%2Fuploads%2Fcard%2Fimage%2F137819%2F-1x-1

Mbi një gur në ujë, Zanzibar

https-%2F%2Fblueprint-api-production.s3.amazonaws.com%2Fuploads%2Fcard%2Fimage%2F137849%2F-1x-1-2

Poshtë një ujëvare në Filipine

https-%2F%2Fblueprint-api-production.s3.amazonaws.com%2Fuploads%2Fcard%2Fimage%2F137830%2F-1x-1-3

 

Dysheme 3D , art dhe ngjyra për shtëpinë tuaj (FOTO)
10 Fshatrat turistikë më të bukur në Shqipëri

+ There are no comments

Add yours