Pse të zgjedhësh një makinë rroje elektrike të Braun?

Pse të zgjedhësh një makinë rroje elektrike të Braun?


//

electric-shaver-braun

Ja 5 arsyet pse duhet të përdorni makinat e rrojës Braun :

  1. Përpikmëri

Seria e makinave të rrojës Braun kombinon një sistem rruarjeje shumë fleksibël dhe një sistem prerës me veprim të trefishtë apo edhe të 4-fishtë për të kapur edhe qimet më elastike në zonat problematike, për një rruarje të përpiktë. Për më shumë, Seritë 7 & 9 Braun janë të pajisura me Teknologjinë inteligjente botërore Sonic për të përshtatur fuqinë e makinës me dendurinë e mjekrës tuaj.braun-series-shavers-intelligent-sonic-technology

  1. Afërsia dhe komforti i lëkurës

Sistemi metalik i Braun ofron një rruarje jashtëzakonisht të butë. Me vrima ergonomikisht të mesme, fletët e Braun-it kapin me shume qime dhe mbrojnë lëkurën, për të ofruar një rruarje që do të zgjasë. Të gjitha seritë e makinave të rrojës Braun ju japin ndjesinë e pastërtisë dhe butësisë që ju dëshironi, duke minimizuar irritimin e lëkurës gjatë dhe pas rruarjes.

braun-shavers-close-shave

  1. Bindje

Të gjithë përdoruesit e serive të Braun ju ofrojnë një eksperiencë rruarje të padiskutueshme, pa patur nevojë për përdorim të sapunit apo shkumës. Është një zgjidhje e shpejtë dhe e thjeshtë me rezultate që zgjasin përgjatë gjithë ditës.

convenient-braun-series-shavers

  1. Eksperiencë me rruarje të thatë ose të lagësht

Ndërkohë që ju ofron bindjen e një rruarje të thatë, disa nga seritë e Braun gjithashtu lejojnë një rruarje rifreskuese të lagësht, qoftë dhe nën dush (Seritë 3,5,7,9 & Cooltec) apo me shkumë dhe xhel (ËaterFlex dhe disa modele specifike) .braun-series-shavers-wet-and-dry

  1. Mirëmbajtje e thjeshtë

Çdo Seri e Braun Shavers mund të lahet plotësisht dhe lehtësisht nën ujë të rrjedhshëm.braun-clean-and-charge-station-series-shavers

Ju mund të gjeni në Dyqan Taxi disa modele të markës Braun, mjafton të klikoni këtu.

Burimi : Braun

një rruarje më të mirë

Si të arrini një rruarje më të mirë?

A e dini se? Kur bëhet kalimi nga një makinë rroje me rrotullim apo një brisk manual, do të duhet ca kohë për lëkuren tuaj për t’u përshtatur me metodën e re të rruarjes. Është njësoj si vija ndarëse e flokëve tuaj : duhet kohë që ato të kalohen nga..

0 comments
Argëtimi i verës me Pishinat dhe Komardaret më interesante
Çfarë është Açai Berry?

+ There are no comments

Add yours