Produktet erotike më të shitura në Shqipëri dhe Kosovë

Produktet erotike më të shitura në Shqipëri dhe Kosovë


//

Dyqani më i madh online erotik në Shqiperi Sekret.al, prej më shume se dy vitesh,  ofron në privatesinë e kompjuterit qindra produkte erotike për konsumatorin Shqiptar.  Mund të blini shumë thjesht, dhe pa patur nevojë për  kartë krediti, sepse porosinë mund ta paguani kur ta merrni në dorëzim.

Gjithcka është 100% private,  pakoja mbyllet me kuti dhe dërgohet, pa e ditur korrieri se cfarë ka brenda. Nga një intervistë me departamentin e shitjeve kuptuam disa gjëra shumë insteresante rreth porosive që realizohen. Shumica e klienteve janë nga Kosova edhe pse klikimet më të shumta i ka në Shqipëri. Produket që porositen janë të ndryshme, por kryesoret në shitje janë Lodrat e seksit, Stimuluesit, dhe aksesorët FETISH.  Shumica e blerësve preferojnë të jenë anonim prandaj përdorin emra të ndryshëm dhe për këtë arsye stafi i dyqanit nuk i kërkon asnjëherë klientëve verifikimin e emrit të tyre, mjafton që ata të bëjnë pagësen kur tërheqin pakon.

Edhe pse nuk ishte menduar në fillim numri i klientëve është pothuajse i barabartë si për klientët që janë në lidhje edhe për klientët beqarë, kjo kuptohet nga produktet që porositen. Kurse gjinia që blen më së shumti është ajo mashkullore, megjithëse ka shumë blerje edhe nga gjinia femërore.

EROS SPRAY 

Një solucion i prodhuar në Angli ndihmon meshkujt në zgjatjen e aktit seksual. Ky produkt ka si qëllim të zgjidhë një nga problemet më të shpeshta tek meshkujt dhe deri tani duket se në shumicën e rasteve ka patur sukses të konsiderueshëm sepse është produkti më i shitur tek dyqani erotik Sekret.al.

BANANA DILDO 

Frymëzuar nga njëri prej frutave më simbolik të kënaqësisë. Dildo i mbështjellë me një këllëf në formën e bananes. Një loder intime për të shuar çdo nevojë për kënaqësi, e maskuar në mënyrë që të mos bjeri në sy. I përshtatshem si dhuratë gazmore dhe surprizuese.

EREX POWER XHEL

Xheli magjik: Erex Power Gel Luxuria ju vjen në ndihmë  gjithë meshkujve për të vonuar sa më shumë ejakulimin. Me një efekt të menjëhershëm stimulues që riaktivizon qarkullimin e gjakut duke ndihmuar ereksionin.

LADY XHEL

Është një xhel i krijuar posacërisht për të përmirësuar kënaqësinë seksuale të femrave dhe ndjeshmërinë e pjesëve intime. Pas plikimit xheli jep ndjeshmëri gudulisjeje, ndjesi të ngrohtë dhe intensifikim të orgazmës.

ORGASMIC BALLS

Dy goglat në ngjyrë argjendi përdoren për të stimuluar orgazmën, forcuar muskujt e vagines dhe të mësojne të kesh më shumë kontroll të saj. Ato mund të përdoren në moment relaksi, gjatë punës, gjatë ecjes dhe në çdo moment tjetër për t’i dhënë ditës pak më shumë argëtim.

Lodrat e drurit, të duhurat për kreativitetin dhe inteligjencën e fëmijeve
Portali më i madh i shitjeve online evolon më tej duke u përshtatur me tregun shqiptar

+ There are no comments

Add yours