Prezantohet koncepti për super modelin BMW X2 (VIDEO)

Prezantohet koncepti për super modelin BMW X2 (VIDEO)


//

Në panairin e veturave në Paris, BMW ka prezantuar një veturë të re të kategorisë SUV, koncepti X2. Pas X6 DHE X4, X2 është modeli i tretë sport coupe që do të sjellë BMW. Dizenjatori i makinave Adrian van Hooydonk tha se koncepti BMW X2 është krijuar për personat që dëshirojnë prakticitetin dhe kënaqësinë.

2017-bmw-x2-concept_827x510_41475151530 bmw_1475186143-6709647

 

 

Një tren që do të udhëtojë me shpejtësinë e zërit ???
Stolat më kreativë dhe të çuditshëm në qytete të ndryshme (FOTO)

+ There are no comments

Add yours