Piktura të famshme dhe Bebe të sapolindura!

Piktura të famshme dhe Bebe të sapolindura!


//

Lindsay Walden u inspirua për të bërë një set fotosh duke inkorporuar disa nga kryeveprat klasike me bebe të sapolindura. Ajo dizenjoi disa sfonde me lesh të papërpunuar duke I ngjyrosur me ngjyrat përkatëse për t’i përshtatur sipas pikturave. Madje atë e ndihmoi e gjithë familja për të realizuar të gjitha dizajnet.

Kur ndodhet dhe bebi aty pranë dizajnit, impakti që të krijon fotoja bëhet akoma më adhurues. Këto janë 6 fotot e para të realizuara :

Burimi : Bored Panda

20 vendet e braktisura më të bukura në Botë
Ajo që shumica nuk kupton rreth krizës së emigrantëve

+ There are no comments

Add yours