Të duhet, po s’ta mban xhepi? Aladini ka një zgjidhje…

Të duhet, po s’ta mban xhepi? Aladini ka një zgjidhje…


//

Siç tregojnë artikujt e ndryshëm lidhur me psikologjinë e njerëzve, një nga dëshirat që me siguri do t’i bënim Aladinit po të jetonte në të vërtetë dhe jo vetëm në përralla do të ishte: “Ah sikur të mundej që gjërat të cilat duam, të na vijnë në shtëpi me një të kërrcitur të gishtave, pa lëvizur fare nga vendi!”

E sikur të na i kishte dëgjuar lutjet, Aladini u shfaq për të na treguar se dëshirat bëhen realitet.

Prej muajsh tashmë faqja e web-it, aladini.al është kthyer në të preferuarën e shqiptarëve ku mund të bëjnë pazar online nga telefoni apo kompjuteri i tyre dhe për pak kohë prosia të vijë në shtëpi.

Tek aladini.al gjen gjithçka, për shtëpinë, aksesorë për makina, libra, veshje-këpucë-aksesorë për femra-meshkuj dhe fëmijë si dhe gjithçka tjetër mund të na nevojitet, (shtuar këtu faktin që gjithnjë ka super ulje dhe super oferta!) E duke pasur një gamë kaq të gjerë produktesh dhe zgjedhjesh, një dëshirë drejtuar Aladinit do të ishte patjetër mundësia për të paguar faturën pjesë-pjesë në mënyrë që xhepi të mos na rëndohet tepër.

Aladini na vërtetoi edhe këtë herë se ekziston dhe mjaft të shprehim dëshirat, se gjithçka bëhet realitet! Thënë kjo, aladini.al prezanton për herë të parë në Shqipëri opsionin e blerjes me këste.

Por si funksionon blerja me këste?

Fare e thjeshtë! Nëse produkti që ju keni blerë, apo vlera e gjithë shportës tuaj, i kalon 5000 Lekë të reja do të mundeni që pagesën ta shpërndani në disa muaj, sipas preferencës tuaj. Aplikimi për të paguar me këste është shumë komod dhe bëhet “online” në momentin që ju zgjidhni opsionin për të porositur produktet që keni zgjedhur dhe totali iu është shfaqur në ekran. Më pas, kur korrieri i aladini.al të sjellë pakon tuaj në shtëpi, ai do të sjellë me vete edhe kontratën e pagesës me këste të cilën ju vetë e keni zgjedhur, ndaj do të duhet veçse ta firmosni, pa dashur të lëvizni nga vendi ku do të merrni porosinë.

Por prisni, se ka edhe më!

Duke qenë se Aladini plotëson dëshira, këtë herë deshi edhe të na surprizojë. Deri në datën 2 nëntor, për çdo porosi që do të zgjidhni ta paguani me këste për 3 muaj, ju do të mund ta bëni këtë pa paguar asnjë interes. Pra, fatura juaj mjafton të jetë mbi 5000 lekë të reja, të zgjidhni opsionin e pagesës me këste për 3 MUAJ dhe do të keni 0% INTERES në bashkëpunim me Iute Credit.

Blerjet tuaja nuk do të jenë më vetëm të lehta dhe argëtuese por tashmë edhe kuleta juaj do të gëzojë, sepse nuk do të rëndohet aspak nga totali i blerjeve që do të bëni në aladini.al .

Pazar të mbarë dhe mos harroni: Mos rreshtni së shprehuri dëshira, ky Aladini online jo vetëm ekziston, por edhe na dëgjon mirë!

11 nëntori po vjen…Zbulo çfarë fsheh kjo datë
Çfarë të duhet për ta bërë të veçantë makinën tënde?

+ There are no comments

Add yours