Një tavolinë e thjeshtë apo boks me bluetooth

Një tavolinë e thjeshtë apo boks me bluetooth


//

“Mellow” është tavolina prej druri me një boks me Bluetooth të vendosur në brendësi të saj. Boksi mund të luajë rreth 7 orë, në një largësi prej 10 metrash. Gjithashtu funksionon edhe si karikues dhe ka dy porta USB.

Shikoni videon interesante për të parë më shumë si funksionon.

 

10 shpikjet më interesante, që do i përdorim në të ardhmen
Tetori, muaji kur del në shitje iPhone 8

+ There are no comments

Add yours