Ngrohëset më të mira dhe më ekonomike për ambjentet e shtëpisë

Ngrohëset më të mira dhe më ekonomike për ambjentet e shtëpisë


//

Dimri tashmë ka trokitur dhe me uljen e temperaturave, një nga çështjet e rëndësishme është një sistem sa më i mirë dhe ekonomik ngrohjeje në ambjentet tona të shtëpisë.

Në këtë artikull po ju sjellim disa nga modelet më të përshtatshme të ngrohëseve për këtë periudhë të vitit, të rekomanduara nga Dyqantaxi.com, dyqani onlinë më i madh në Shqipëri, ku mund të porosisni produktet tuaja të preferuara vetëm me një klikim ose telefonatë nga Tirana dhe çdo qytet tjetër i Shqipërisë, si edhe nga Kosova, me mundësi pagese Cash në dorëzim.

Ja disa nga modelet e ngrohëseve më të mira për ambjentet e shtëpisë tuaj:

1.Ngrohëse murale Venus me jonizim: Ngrohëse qeramike shumë e fuqishme me 1000W/2000W, e cila bën jonizimin e ajrit dhe nuk e than atë. Kursen deri në 20% energji në krahasim me ngrohëset standarte. Montohet shumë shpejtë dhe është e përshtatshme si për ambjentet e shtëpisë ashtu edhe për zyra.venus2.Kalorifer Venus me mbrojtje nga mbinxehja: Ky kalorifer është i pajisur me termostat të komandueshëm dhe ka sistem mbrojtës nga mbinxehja. Fuqia elektrike është 2500W dhe është ideale për ambjentet e shtëpisë.kalorifer

3.Ngrohëse Luxell me termostat të komandueshëm: Ngrohëse shumë e përshtatshme për çdo ambjent, pasi nuk zë hapësirë dhe mund të vendoset edhe në mur. Ka një termostat të rregullueshem dhe kontroll sigurie si dhe fuqi prej 2000 W.

luxell

4.Ngrohëse Imetec Eco Ceramic shumë ekonomike: Falë teknologjisë Imetec Eco Ceramic, realizon një ngrohje perfekte dhe kursen deri në 35% energji. Ëshë shumë e qetë dhe punon me 3 nivele temperature dhe ka fuqi 2000 W. Për një siguri maksimale, është e pajisur me siguresë termike.

  1. imetecNgrohëse Kumtel me shufra kuarz: Kjo ngrohëse është e pajisur me 3 shufra kuarci, ku secila prej tyre ka fuqi prej 900 W. Është e sigurt në sajë të siguresës roll-over dhe ka një depozitë uji për mos tharjen e ambjentit.kumtel-ngroheseNjë larmishmëri të madhe modelesh të ngrohëseve nga Dyqantaxi.com mund të gjeni në këtë link si dhe duke telefonuar në numrin: 035544507878 

Burimi: Lady Albania 

7 ide dhuratash speciale për fëmijët për Krishtlindjet dhe Vitin e Ri
Gati për Halloween me kostumet dhe aksesorët më të frikshëm

+ There are no comments

Add yours