Ndërtesat më të mrekullueshme të shekullit 21

Ndërtesat më të mrekullueshme të shekullit 21


//

Fotot më poshtë tregojnë mrekullitë arkitekturore, ndërtesat shumëkatëshe me dimensione të ndryshme të cilat i përkasin shekullit 21. Ja disa nga ndërtesat më të bukura.

Auckland Art Gallery, Zelanda e Re

auckland-art-gallery-768x384

Stadiumi Kombëtar, Beijing

beijing-national-stadium-768x384

BMW Welt, Gjermani

bmw-welt-768x384

Burj Khalifa

burj-khalifa-768x384

Akademia e Shkencave, Kaliforni

california-academy-of-sciences-768x384

Disney Concert Hall, Kaliforni

disney-concert-hall-768x384

Gardens by the Bay, Singapor

gardens-by-the-bay-768x384

Guangzhou Opera House, Kinë

guangzhou-opera-house-768x384

Metropol Parasol, Spanjë

metropol-parasol-768x384

Museumi i Artit Islamik , Katar

museum-of-islamic-art-768x384

Qendra Kombëtare e Arteve , Kinë

national-center-of-the-performing-arts-768x384

Statoil Office Building, Oslo

statoil-office-building-768x384

Qyteti i Arteve dhe Shkencave, Spanjë

the-city-of-arts-and-sciences-655x356

The Shard, Londër

the-shard-768x384

 

10 kuriozitete interesante rreth parasë
Së shpejti një makinë elektrike nga Volkswagen që karikohet për 15 minuta

+ There are no comments

Add yours