Modeli i rroba banjove per ju, ja cili eshte…

Modeli i rroba banjove per ju, ja cili eshte…


//

Nëse keni kaluar vite duke kërkuar rrobat perfekte të banjës dhe jeni acaruar nga zgjedhjet e mëparshme që kanë rezultuar të pakëndshme edhe pse joshëse në dukje, ne jemi këtu për t’ju ndihmuar.

Askush nuk duhet të ndihet sikur duhet të “balancojë përmasat”, të minimizojë, të fshehë ose të kufizojë trupin e tij për t’u dukur mirë në sytë e të tjerëve. Por kjo marrëdhënie mund të jetë e komplikuar dhe ndonjëherë blerja e rrobave të banjës mund të ndihet paksa shqetësuese apo jo e rehatshme.

Gjithkush duhet të veshë atë që e bën të ndihet i lumtur, më i sigurt dhe vetvetja. Por nëse po kërkoni një pikënisje për të kuptuar se cili lloj rrobe banje ju përshtatet më tepër sipas formës së trupit tuaj, ne ju vijmë në ndihmë duke përzgjedhur disa nga modelet më të reja dhe më të bukura që kanë ardhur tek Aladini dhe që do ju bëjnë të mos mërziteni më kur të doni të blini rroba banje.

Forma Drejtkëndore

Kjo formë e trupit nxjerr në pah ijet dhe shpatullat që janë me të njëjtën gjerësi, si dhe me një bel të drejtë, që vjen gati- gati në gjerësinë e trupit. Ndryshe ka emrin si “forma atletike” ose “forma banane”. Nëse ky është lloji i trupit tuaj, ju ka të ngjarë të keni një gjoks mesatar ose të vogël.

 Rrobat e banjës më të mira për llojet e trupit drejtkëndësh përfshijnë:

 • Rrobat e banjës që theksojnë belin:

Femrat me trup drejtkëndësh mund të përshtasin rrobat e banjës. Zgjidhni një palë rroba banje që thekson belin tuaj për të dhënë pamjen e kthesave. Tek Aladini do të gjeni modelin e rrobave të banjës për të theksuar belin tuaj.

 • Stilet e rrobave të banjës në stilin recipeta push-up:

Rrisni bustin tuaj për një pamje të hijshme dhe të plotë. Rrobat e banjës në këtë stil i gjeni këtu:

 • Pjesa e poshtme me bel të lartë:

Nëse trupi juaj është në formën drejtkëndore, beli i lartë janë një mënyrë e shkëlqyer për të thyer proporcionet e trupit tuaj vizualisht.

Forma Hourglass (Orë Rëre)

Për fat të mirë për vajzat me këtë formë trupi identifikohen lehtë. Trupi orë rëre ngjan si… le të themi, epo një orë me rërë! Detajet që duken në këtë formë trupi janë zakonisht një vijë beli që është dukshëm më e ngushtë se pjesa e sipërme dhe e poshtme e trupit, shpatullat dhe ijet vijnë pothuajse në të njëjtën gjerësi. Vajzat me këtë lloj trupi mund të kenë buste, ije dhe kofshë më të plota. Stilet e shkëlqyera të rrobave të banjës për këtë formë trupi përfshijnë:

 • Bikinit:

Për shkak se bikinit me dy pjesë theksojnë shpatullat dhe ijet e proporcionit në mënyrë të përsosur, një vajzë me këtë lloj trupi mund të bëjnë një bikini klasik të duket perfekt. Shihni bikinit më të reja këtu:

 • Rroba banje me tel:

Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar një palë rroba banje trupore apo me dy pjesë, gjithmonë zgjidhni recipeta me tel ose rripa të vendosura posaçërisht për ta mbajtur gjoksin tuaj plotësisht të mbështetur. Shihni këtë model:

 • Pjesa e poshtme me mbulim të plotë:

Dëshironi të theksoni belin? Pjesët e poshtme me mbulim të plotë mund të ndihmojnë në krijimin e pamjes së përmasave më të ekuilibruara midis ijeve dhe zonës së mesit. Si ky modeli:

Forma trekëndësh (dardhë)

Forma e trupit të trekëndëshit ose dardhës është një nga llojet më të zakonshme të trupit. Ijet tuaja janë më të gjera se shpatullat tuaja? Pjesa e sipërme e trupit tuaj ka më tepër pjerrësi, duke ardhur më i ngushtë deri në ije sesa thjesht një bel i super i theksuar? Nëse e gjeni veten, atëherë lloji i trupit tuaj është një trekëndësh. Stilet e rrobave të banjës për format e trupit trekëndësh përfshijnë:

 • Rrobat e banjës me recipeta shtytëse:

Të duhet të luash me shpatullat dhe bustin për t’i dhënë hije formës së trupit, prandaj të duhet të zgjedhësh pjesët e sipërme të rrobave të banjës që kanë recipeta shtytëse për të të dhënë një ngritje shtesë lart. Tek Aladini gjeni modelin e duhur:

 • Pjesët e sipërme të rrobave të banjës që tërheqin vëmendjen:

Detajet, si: frutat ose stilet e rrobave që tregojnë shpatullat mund të tërheqin më shumë vëmendjen tek supet tuaja dhe të krijojnë një pamje proporcionale me gjithë trupin tuaj. Modeli i fundit i këtij stili ka ardhur tek Aladini:

 • Pjesa e poshtme e rrobave të banjës me bel të lartë:

Duhet t’i dhuroni të pasmeve pak dashuri? Pjesët e poshtme të rrobave të banjës me bel të lartë mund të theksojnë format tuaja dhe t’ju japin sasinë perfekte të mbulimit. Shiheni këtë model:

Forma trekëndësh i përmbysur (luleshtrydhe)

Një trekëndësh i përmbysur është pikërisht një trekëndësh me kokë poshtë. Në kontrast me një lloj trupi trekëndëshi, kjo formë e trupit karakterizohet nga shpatulla më të gjera se ijet dhe shpesh referohet si një “kon” ose “luleshtrydhe”. Nëse ky është lloji i trupit tuaj, beli juaj mund të jetë më pak i hollë dhe trupi juaj vjen duke u zvogëluar ose ngushtuar duke ardhur nga shpatullat drejt ijëve.

Rrobat e banjës që përshtaten më tepër me llojin e trupit të trekëndëshit të përmbysur përfshijnë:

 • Pjesët e poshtme të rrobave të banjës që nxjerrin në pah ijet tuaja:

Meqenëse forma juaj është e kundërta e një trekëndëshi, tiparet që dëshironi të luani janë gjithashtu të kundërta. Zgjidhni pjesët e poshtme me detaje për të theksuar më tepër ijet tuaja sesa shpatullat. Tek Aladini do gjeni këtë model të pjesës së poshtme:

 • Rripat që lidhen pas qafës:

Jepni bustit tuaj shumë mbështetje dhe vëmendje me një dekolte që lidhet pas qafe. Dukuni bukur dhe në të njëjtën kohë komode me këtë model:

 • Mbulimi i plotë i pjesës së sipërme të rrobave të banjës ose tankini- t:

Vishni rroba banjo që mbulojnë më shumë pjesën e sipërme të trupit për të mbajtur fokusin tek ijet dhe për të krijuar një pamje të ekuilibruar. Aladini sjell modelin perfekt për këtë stil:

Ja produktet më të shitura dhe me COOL për kuzhinën tënde
5 Produktet me cool te veres

+ There are no comments

Add yours