Makina e rrojës SMART nga Braun

Makina e rrojës SMART nga Braun


//

makina e rrojes braun Serie 7

Makina e rrojës Braun, pjesë e serisë 7 është cilësuar si makina e rrojës SMART falë tekonologjisë Sonic ( teknologjia e zërit) që janë krijuar. Makina Braun arrin që të përshtatet, “të lexojë” në një farë mënyre mjekrën, fytyrën dhe të pershtatet sipas formës së saj.

Karroca për fëmije më e lirë në treg! Peshon vetëm 3.9 kg

Karroce Pali Tre.9 super ide per shtetitjet e pranveres me femijet tuaj TRE.9 është karroca më e fundit kompakte e markes Italiane Pali Ultra e lehte vetem 3.9 kg, e ben ate teper praktike dhe te manovrueshme ne qytet. Me nje strukture alumini, dhe me mbyllje qendrore. E pershtatshme per..

0 comments
produkte elektronike premium online

5 produkte elektronike premium që do ti gjeni vetëm online në Shqipëri

Produkte elektronike premium Tregu Shqiptar karakterizohet nga një ofertë e dobët në shumëllojshmërinë e produkteve. Zakonisht janë të njëjtat produkte në të gjitha dyqanet dhe alternativat për zgjedhje janë të vogla. Por kjo nuk ndodh për DyqanTaxi i cili është portali më i madh i shitjeve online në Shqipëri. Duke..

0 comments

Është e mrekullueshme për lëkurat e ndjeshme. Me të nuk do të keni nevojë që ta kaloni më shumë se një herë në një pjesë të lëkurës falë procesit perfekt që realizon. Kështu nuk sjell irritime të lëkurës.

Ka disa nivele, nga sensitive në turbo për ta përshtatur sipas llojit të lëkurës suaj dhe sipas preferencave që keni. Gjithçka mund ta zgjidhni me vetëm një buton.

Karroca për fëmije më e lirë në treg! Peshon vetëm 3.9 kg

Karroce Pali Tre.9 super ide per shtetitjet e pranveres me femijet tuaj TRE.9 është karroca më e fundit kompakte e markes Italiane Pali Ultra e lehte vetem 3.9 kg, e ben ate teper praktike dhe te manovrueshme ne qytet. Me nje strukture alumini, dhe me mbyllje qendrore. E pershtatshme per..

0 comments

Pse të zgjedhësh një makinë rroje elektrike të Braun?

Ja 5 arsyet pse duhet të përdorni makinat e rrojës Braun : Përpikmëri Seria e makinave të rrojës Braun kombinon një sistem rruarjeje shumë fleksibël dhe një sistem prerës me veprim të trefishtë apo edhe të 4-fishtë për të kapur edhe qimet më elastike në zonat problematike, për një rruarje..

0 comments

NJË SISTËM RROJE 8D

Arrin që të kapë qimet edhe në pjesët ku është e vështirë për të kaluar një makinë rroje. Duke siguruar një kohë më të gjatë për të mos dalë.

4 elementë kryesorë për rruajtjen e fytyrës

1.Fletet metalike

2.Makinë prerëse aktive dhe e mprehtë

3.Mbrojtje e lëkurës

4.I siguron lëkurës më shumë butësi.

 

Është një nga makinat e rrojës më të mira të momentit dhe ju mund ta gjeni shumë thjesht në www.dyqantaxi.com.

Në paketim përmban:

Teknologjia Sonic bën të mundur rreth 30,000 veprime për prerje në minutë. Dhe mund të bëhet më e fuqishme në pjesët kur duhet të veprojë më shumë.

Duket si e re çdo mëngjes.

Mund të pastrohet shumë thjesht, karikohet dhe e zgjedh vetë porgramin e pastrimit me një buton. Duke përdorur stacionin clean e charge është më shumë higjenike se sa thjesht ta vendosësh poshtë ujit të rrjedhshëm. Kjo gjë e bën makinën tuaj që të duket si e re çdo ditë.

Ju ofron mundësinë që të keni një lëkurë gjithmonë të freskët, mund ta paërdorni në lëkurë të thatë ose të lagur.

Karroca për fëmije më e lirë në treg! Peshon vetëm 3.9 kg

Karroce Pali Tre.9 super ide per shtetitjet e pranveres me femijet tuaj TRE.9 është karroca më e fundit kompakte e markes Italiane Pali Ultra e lehte vetem 3.9 kg, e ben ate teper praktike dhe te manovrueshme ne qytet. Me nje strukture alumini, dhe me mbyllje qendrore. E pershtatshme per..

0 comments
një rruarje më të mirë

Si të arrini një rruarje më të mirë?

A e dini se? Kur bëhet kalimi nga një makinë rroje me rrotullim apo një brisk manual, do të duhet ca kohë për lëkuren tuaj për t’u përshtatur me metodën e re të rruarjes. Është njësoj si vija ndarëse e flokëve tuaj : duhet kohë që ato të kalohen nga..

0 comments

Karikohet plotësisht në një orë dhe mund të punojë rreth 50 minuta. Dhe nësë vendoset vetëm pesë minuta në karikim mund të përdorni për një proces.

Të fiksuar pas video gameve? Ja çfarë ju duhet për të fituar çdo lojë.
OSHO: Veprat e një nga spiritualistëve më të mëdhenj të shek.XX

+ There are no comments

Add yours