Lojërat e Realitetit Virtual 2016!

Lojërat e Realitetit Virtual 2016!


//

VR Games ose thënë shqip Lojërat e Realitetit Virtual janë bërë trendi më i fundit në teknologji dhe këtë vit besohet se ato do të shpërndahen masivisht.

Mjafton të vendosësh një kokore dhe ti fillon të përjetosh një realitet tërësisht tjetër, një realitet sa të largët e joekzistent, aq edhe real dhe të prekshëm. Je diku tjetër, sillesh ashtu siç je dhe madje ke misione për të realizuar. Misionet mund të jenë luftëra, kujdesje ndaj një kafshe dhe plot gjëra të tjera që mendja e njeriut mund të magjinojë.

Më poshtë mund të shihni lojërat virtual që do të ofrohen gjatë vitit 2016 dhe ndoshta ju mbushet mendja të blini ndonjë. Gjithashtu DyqanTaxi ofron setin e VR me levën dhe kokoren me vizion 3D. Kliko këtu për ta parë.

Facebook në Like shton edhe emocionet si Love, Haha, Wow, Sad dhe Angry
Telefoni antiplumb

+ There are no comments

Add yours