Laptopi ideal për tu blerë

Laptopi ideal për tu blerë


//

Kemi kohë që kërkojmë laptopin ideal për konsumatorin, dhe më në fund e gjetëm.

Zakonisht Laptopi është ose shumë i rëndë ose shumë i vogël, gjithashtu ose shumë i shtrenjtë ose shumë i ngadaltë.

Ky model është edhe i lehtë, por me ekran 13.3” që konsiderohet përmasa idele. Gjithashtu me këtë çmim që ka dalë në shitje në Shqipëri nga kjo seria e përdorur që ka mbëritur e bën shumë të përshtatshëm. Nëse do blije një laptop të ri do ishte me parametra shumë herë më të vogla se ky modeli Dell Latitude 3390 13,3’’ 2 në 1 Touchschreen.

Raporti çmim-cilësi

Me gati 300 Euro zakonisht do të blinit laptopin më ekonomik të ri në treg, i cili do të kishte parametra aq minimale sa vetëm me Exel dhe Word pas disa muajsh do fillonte të ndjehej shumë i ngadaltë.

Ndërkohë modeli Dell Latitude 3390 ka SSD M.2 që është version edhe më i shpejtë se SSD normale e cila në vetvete e disa herë më të shpejtë se çdo laptop tjetër pa SSD. Por ndërkohë është gjenerata e tetë me 8 GB Ram.

Praktikisht parametra që do i gjeje për laptop të paktën 600 euro, por kur fut edhe ekranin me prekje niveli minimal i laptopit të ri në këto parametra ishte 800 Euro, ky version është shitur mbi 1000 euro i ri.

Modeli më praktik i mundshëm

Ky model ka ekranin 13.3 polsh që është ekrani më i mirë për ata që meren me biznes dhe kanë shumë punë me laptopin por ndërkohë udhëtojnë shpesh dhe nuk mund të mbajnë me vete një laptop 15.6 polësh.

Pesha e tij është vetëm 1.5 kg dhe fakti që ka ekran me prekje e bën ideal për prezantime dhe për ta përdorur si një tablet të madh. Ekrani është Full HD, nuk sakrifikon asgjë fakti që ka prekje. Zakonisht njerëzit që mësohen me laptop me prekje e kanë të vështirë të punojnë më pas me laptop normal sepse mungesa e mouse të zgjidh gjithçka me një të prekur.

Ka porta hyrëse type C ashtu si telefoni, dhe nëse përdorni USB type C lidhja e gjithë fotove me telefonin bëhet tepër praktike.

Parametra për biznes

Laptopi është gjenerata e tetë, dhe ka SSD M2 që është edhe më e shpejtë se SSD normale dhe shumë herë më e shpejtë se HDD. Shumë pak laptop me këtë çmim kanë SSD dhe deri tani në 2022 ky është i pari gjenerata e tetë me këtë çmim.

Seria Latitude është seria profesionale e Dell, e ideuar për ata që kanë aktivitet të madh me laptopin dhe gjithçka në këtë laptop është krijuar për një performancë shumë të mirë.

Proçesori është me katër bërthama fizike ndërkohë që shumica është me dy, kjo e bën të përballojë shumë sisteme të rënda, dhe nga të paktit laptop me këtë çmim që mund të përshtatet lehtësisht me Windows 11 që po fillon të përdoret masivisht tani.

Garanci e sigurt

Të gjitha sasitë e mbëritura në Shqipëri nga ky laptop janë marrë nga një kompani gjermane që ka përditësuar laptopët në versionin e ri të Latitude sapo ai doli. Përpara se të vinin në Shqipëri janë kontrolluar nga ekspertë dhe vetëm modelet thuajse në gjëndje perfekte janë nxjerë në shitje.

Në Shqipëri i kontrollojmë sërisht të gjitha sasitë që nisim tek klientët dhe për këtë arsye japim 14 ditë të drejtën e kthimit pa asnjë arsye, apo 6 muaj garanci për këto modele edhe përse janë të përdorura.

Më dukeni me fat sepse ky është laptopi që ju duhet dhe tek Aladini sasia është drejt fundit. Klikoni këtu për më shumë detaje dhe për ta blerë.

5 Vitaminat thelbësore për të cilat trupi juaj ka nevojë/ Mund ti gjesh ONLINE

+ There are no comments

Add yours