Ky shtrat i varur mund të jetë një nga shpikjet më relaksuese

Ky shtrat i varur mund të jetë një nga shpikjet më relaksuese


//

Një nga shpikjet më relaksuese

Shtrati i varur është një kombinim i rehatshëm mes një vaske dhe një hamake. Shpikësi është krenar Benjamin H. Frederick. Ai e ka kompletuar krijimin e tij me një system ngrohës portative. Sistemi do të rrisë temperaturën e çdo uji që do vendosni të mbushni hamakën, qoftë ky ujë deti, liqeni apo rubineti.

Materiali i shtratit të varur është elastik dhe nuk depërton ujin. Siç mund ta shihni edhe në video, mban dy persona të rritur dhe rreth 200 litra ujë. Sistemi ngrohës punon me gas edhe pse parashikohet që në të ardhmen të kompensohet me bateri dhe panel diellor. Një model me shtresë edhe më të plotë ju mundëson izolim të temperaturës duke e bërë të mundur të përdoret edhe në dimër.

Telefon i pathyeshëm dhe i lirë

Telefon i pathyeshëm dhe i lirë që mund ta gjeni online

Telefon i pathyeshëm dhe i lirë Zakonisht kohët e fundit shikojmë vetëm Smartphonat tradicionalë me prekje dhe shumë aplikacione. Por ka njerëz të cilët duan diçka që mos ju thyhet në xhep. Duan diçka që ta përdorin për të folur dhe mos kenë frik mos e bëjnë pis me duar..

0 comments
5 ide si ta nisni mbarë 2020-tën
Në djall vaftë: Një guidë meditative për botën moderne

+ There are no comments

Add yours