Ky është “antistresi më i kërkuar” i momentit.

Ky është “antistresi më i kërkuar” i momentit.


//

Quhet Hand Spinner ose ndryshe flutura nervozuese dhe është pajisja antistres më e preferuar e momentit. Materiali i tyre është plastik ose metalik dhe ka në qendër një bosht i cili bën të mundur rrotullimin. Ështe tepër e pëlqyer nga të gjithë dhe mund ta gjeni shumë thjesht në Dyqan Taxi.

Në cilin qytet jetoni? Dyqan Taxi jua sjell direkt në shtëpi.

Me drita LED ose të thjeshtë pa dritë. Në disa ngjyra të ndryshme

Video ju tregon disa lojra interesante që mund të bëni me këtë rrotullues.

 

 

 

5 mënyra si të surprizoni miqtë në Festën e Beqarisë
5 ide si te ruani kujtimet e para të fëmijës

+ There are no comments

Add yours