Krijohet droni që mund të futet në xhep

Krijohet droni që mund të futet në xhep


//

Droni FQ17W është deri më tani droni më i vogël në botë, aq sa mund të futet në xhep. Ky dron është me kontroll FFV me kamer dhe kushton shumë pak. Mjafton të keni një aplikacion në telefon për Android ose iOS dhe kamera e inegruar e dronit arrin që të ndikojë për të parë ccdo gjë në kohë reale dhe më një kontrollues.

 

 

Treni super luksoz në Japoni. Një biletë kushton 10,000$
Foto fantastike krijuar me fotoshop

+ There are no comments

Add yours