Krëhëri elektrik, zgjidhja praktike për drejtim sa më të shpejtë për flokët

Krëhëri elektrik, zgjidhja praktike për drejtim sa më të shpejtë për flokët


//

Floket dhe kujdesja për to është një nga ato gjërat që e bëjmë çdo ditë me merak dhe kujdesemi që gjithmonë t’i kemi ashtu siç preferojmë. Një nga produktet praktike dhe që ju vjen në ndihmë për t’i krehur flokët shpejt dhe siç dëshironi është Krëhëri elektrik.

Mund të përdoret për flokët kacurrela dhe me onde, nëse janë me volum por edhe nëse janë flokët të hollë, për të patur një krehje sa më të mirë. Krëhëri elektrik dëmton më pak flokët se sa përdorimi i pjastrave të ndryshme.

Krëhëri elektrik nuk përdoret thjesht për të drejtuar flokët, por gjithashtu ndihmon në jonizimin e tyre, duke i bërë që të duken sa më natyralë, të qëndrojnë të butë dhe të bukur.

Një nga modelet më të preferuara është edhe krëhëri i markës DSP të cilin mund ta porosisni online në www.dyqantaxi.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Specifikat e produktit:

Ky krëhër siguron një krehje dhe drejtim me një kalim të tij që ju pëlqen për flokët, duke e kaluar vetëm një herë. Ju jep flokëve shkëlqim.

Arrin që të ngrohet shumë shpejt, ka dhëmbëza qeramike dhe siguron efekt jonizues për flokët. Gjithashtu ka edhe një ekran led ku tregohet temperature, e cila mund të vendoset siaps dëshirës apo në varësi të llojit të flokëve.

Temperatura që sugjerohet të vendoset është :

150 për flokët e hollë.

170 Grade për flokët të lyer dhe 190 për flokët me onde apo kacurrela.

Nëse flokët janë të hollë dhe pak të dëmtuar sugjerohet që të mos përdoret me gradim shumë të lartë.

Krëhëri ju jep flokëve volum dhe shkëlqim, dhe stilimi zgjat më shumë.

Krëhërin elektrik mund ta përdorni në shtëpi si edhe mund ta merrni lehtësisht me vete kur shkoni në udhëtime.

Përdorimi i këtij produkti ka ardhur duke u rritur. Nëse dëshironi më shumë modele mund t’i gjeni në www.dyqantaxi .com dhe t’i porosisni online.

Hapat për përdorim:

1.Larja e flokëve

2.Përdorni një mbrojtës për flokët nga nxehtësia.

3.Thajini flokët para se të filloni stilimin me krëhërin elektrik.

4.Vendosni temperaturën që dëshironi për krëhërin.

5.Rezultatin perfekt lerjani këtij krëhëri tjua tregojë pasi ta keni kaluar në flokët tuaj.

 

Në www.dyqantaxi.com mund të porosisni online, në cdo moment të ditës nga qyteti ku ju ndodheni. Produktin e merrni në adresën që ju dëshironi, keni mundësinë të bëni pagesë edhe në dorëzim të produktit si edhe mundwësinë për ta kthyer nëse nuk është ashtu sic ju e dëshironit.

 

 

Dhurata për personat në shenjën e Demit, ja 7 idetë më surprizuese
Voto edhe ti për librin më të mirë të vitit 2017. Konkursi që i bën të gjithë lexuesit juri

+ There are no comments

Add yours