Keni ëndërruar që kur ju jeni në punë shtëpia të pastrohet vetë?

Keni ëndërruar që kur ju jeni në punë shtëpia të pastrohet vetë?


//

Nëse po kërkoni për një fshesë korenti që plotëson çdo nevojë tuajën, atëherë jeni në vendin e duhur.

Pastrimi i shtëpisë me fshesë korenti është një punë e pashmangshme, veçanërisht nëse keni shumë tapete në shtëpinë tuaj. Një fshesë korenti robot do ju largonte nga përgjegjësia e të pastruarit dhe do të kishit më shumë kohë për veten.

Do donit që shtëpia të pastrohej vetë, ndërkohë që ju lexoni një libër?

http://bit.ly/2m0qExo

www.aladini.al keni disa modele të fshesave robot, të cilat kanë një performacë “magjike”. Shtëpia juaj mund të rri gjithmonë e pastër dhe për këtë mjafton një investim i mirë në një fshesë robot.

A është e mundur që roboti të pastrojë njësoi si fshesat e tjera?

Sigurisht që teknologjia është gjithmonë një hap përpara, ndaj roboti e kupton mjedisin dhe zgjedh një strategji optimale të pastrimit për të pastruar shtëpinë tuaj sa më mirë që të jetë e mundur. Roboti nuk bën zhurmë dhe kthehet në stacionin e tij të qendrimit kur është e nevojshme. Është i pajisur me 6 sensore infra të kuq për zbulimin dhe shmangien e pengesave të tilla si muret, llambat ose kabllot.

http://bit.ly/2m0qExo

Keni ëndërruar që kur ju jeni në punë shtëpia të pastrohet vetë?

Tashmë me një klik edhe kjo ëndërr mund të bëhet realitet. Nëse porosit fshesën robot Philips ju mund te programoni sesionin tuaj të ardhshëm të pastrimit 24 orë përpara dhe kur ktheheni në shtëpi gjithçka është e pastër.

Përse ju duhet një fshesë robot?

  • Pastron shtëpinë pa ndihmën tuaj
  • Nuk bën zhurmë gjatë pastrimit
  • Mund të programohet për pastrim deri në 24 orët e ardhshme
  • Kthehet në vendin e vet pas përfundimit të procesit pastrimit.

Bëhu Make Up artist i vetes me 10 produktet më ekonomike
Përse duhet të vizitoni “Pazarin e Shkollës” në TEG?

+ There are no comments

Add yours