Karroca për fëmije më e lirë në treg! Peshon vetëm 3.9 kg

Karroca për fëmije më e lirë në treg! Peshon vetëm 3.9 kg


//

Karroce Pali Tre.9 super ide per shtetitjet e pranveres me femijet tuaj

TRE.9 është karroca më e fundit kompakte e markes Italiane Pali Ultra e lehte vetem 3.9 kg, e ben ate teper praktike dhe te manovrueshme ne qytet. Me nje strukture alumini, dhe me mbyllje qendrore.

E pershtatshme per femije me peshe 0-15kg Doreza te buta, dhe sistem frenimi me komandim qendror Kosh i poshtem i madh Rripa sigurimi me 5 kapese Mbeshtetese e shpines dhe e kembeve te levizeshme sipas deshires Pesha e karroces: 39. kg

Klientet e kane vleresuar m 5 yje

Çfarë NUK duhet tu mungojë ditëve tuaja të Verës?
Je e zënë dhe s'ke kohë për veten? 3 arsye përse ja vlen të investosh tek kjo furça Bellissima!!!!

+ There are no comments

Add yours