Ja si të organizoni dollapin tuaj pa shpenzuar shumë kohë

Ja si të organizoni dollapin tuaj pa shpenzuar shumë kohë


//


Rregullimi i dollapit tuaj mund të revolucionarizojë rutinën e mëngjesit. E keni lënë dhomën pa rregulluar, nuk ke me vend në dollap?

Për të gjetur mjetet më të mira organizative, pa shpenzuar kohë kemi disa rekomandime. Shpresojmë që ky artikull t’ju ndihmojë

Si te organizohemi?

Hapi i parë për të krijuar një dollap të organizuar efikas është të heqësh qafe çdo gjë që nuk e do ose përdor rregullisht. Nëse ke diçka nuk përshtatet, dhuroje atë.

Ju rekomandojmë disa këshilla për organizimin e dollapëve me çdo madhësi:

Shikoni dollapin përpara se të dilni për shopping:

Pasi të keni pastruar, shikoni me kujdes atë që mbetet dhe bëni një plan për mënyrën më të mirë për ta ruajtur. Nëse ju nuk i organizoni llojet e veshjeve do ta keni shumë të vështirë të dini se cilat do hiqni dhe cilat do ruani

Zgjidhni mjete të rregullta organizimi:  Sidomos për një zonë të vogël, investoni në mjetet më të efektshme për ruajtjen me hapësirë ​​që mund të gjeni. Kërkoni artikuj si varësa të holla dhe ndarës të rafteve sesa varëse rrobash prej druri ose kazanë me mbathje që marrin më shumë hapësirë.

10 Tools to Transform your Nightmare Closet into a Tidy Jewel Box –

Mbani gjërat e dukshme dhe të arritshme:

Zgjidhni organizatorë që e bëjnë më të lehtë për të parë dhe për të hyrë në gjithçka në dollapin tuaj. Për shembull, do të jetë më e lehtë për të parë triko të ndara nga ndarëset e rafteve sesa të grumbulluara në kuti. Mundohuni t’i jepni gjithçkaje një vend për të jetuar, veçanërisht sende të tilla si këpucë, të cilat lehtësisht kalohen pa u parë.

Vareset

Per rrobat tuaja te perditshme. Ekspertët tanë njëzëri ranë dakord se varëse rrobash të pakta ishin mënyra më e mirë për të maksimizuar hapësirën në çdo dollap.Megjithatë nuk ka nevojë për modele të ndërikuara pasi rekomandohen për rrobat e përditshme

Perdorni qeset e vakumit

Kështu ju do të lironi vend ne dollapin tuaj nga rrobat e dimrit. Qeset dhe këllëfat per xhaketat dhe palltot janë gjithashtu një rekomandim shumë i vlefshëm.

Kutite organzuese

Janë fantastike për aksesoret e vegjel te tilla si çorapet , dorezat apo kapucet tuaj. Gjithashtu perdorini edhe per kepucet .

 
Këtë verë krijo resortin e ëndrrave në shtëpinë tënde/ Ja pishinat që ju duhen
Si të argëtohemi me fëmijët tanë tani që izolimi po mbaron pak nga pak?

+ There are no comments

Add yours