Ja si ta shfrytëzoni sa më mirë smartfonin apo tabletin tuaj android! (Pj.1)

Ja si ta shfrytëzoni sa më mirë smartfonin apo tabletin tuaj android! (Pj.1)


//

Disa nga këto aplikacione mund të jenë të njohur nga shumë prej jush, disa jo. Ato që janë të famshëm nuk do kenë një përshkrim afër linkut të shkarkimit.

Linkimet janë gjithmonë për aplikacionet falas/trial dhe jo ato me pagesë. Nëse dëshironi të paguani për ato të ngjashme me pagesë do i shikoni në sidebar tek opsioni best suggested similar app, ndaj do e keni të lehtë ti gjeni.

Nuk është e thënë të keni nevojë për të gjitha këto aplikacione për të patur një përdorim të mirë të telefonit tuaj! Zgjidhni një, dy, dhjetë ose asnjë prej tyre, si të preferoni. 😀

media_sociale_1

Facebookhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.facebook.katana

Twitterhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.twitter.android

Spatiohttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.spatiolabs.spatio

Aplikacion për Facebook nëse nuk ju pëlqen aplikacioni zyrtar.

Plumehttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.levelup.touiteur

Aplikacioni zyrtar i Twitter është i mirë, por Plume të ofron më shume tema/theming, kontroll të bandwidth, opsione për lajmërimet/notifications, etj.

WhatsApphttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.whatsapp

Aplikacioni i mesazheve më popullor që nuk është i bazuar në texting/SMS. Ju ofrohet një username dhe, thënë thjesht, funksionon si një instant messenger.

GoSMShttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.jb.gosms

Zëvëndësues tjetër SMS popullor. Ofron mesazhe falas (i ngjashëm me WhatsApp), emoji , një sasi të madhe opsionesh për themes, etj.

Sliding Messaginghttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.klinker.android.messaging_donate

Një aplikacion text/SMS ndërtuar rreth kostumizimit personal  dhe ndërtuar për njerëzit që shkruajnë shumë mesazhe gjatë ditës — ideja kryesore është aftësia për të rrëshkitur majtas/djathtas ndërmjet bisedave. I shpejtë dhe minimal. Suporton pop-up alerts për tu përgjigjur pa u larguar nga një aplikacion tjetër që po përdorni.

Messages+https://play.google.com/store/apps/details?id=com.contapps.android.messaging

Textrahttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.textra

Një aplikacion i cili zëvëndëson SMS me një sasi të madhe emoji, përgjigjie të shpejta në formë popupi.

imo.imhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.imo.android.imoim

Aplikacion interesant, i cili me sa duket tani ofron edhe telefonata edhe mesazhe? Të lejon të përdoresh disa shërbime njëkohësisht si gtalk, aim, msn(?), yaim, icq, steam, facebook etj.

Tumblrhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.tumblr

Miniblogu në celularin tuaj.

Vinehttps://play.google.com/store/apps/details?id=co.vine.android

Aplikacioni i twitter për të krijuar video të shkurtra.

GrooVe IP Litehttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.snrblabs.grooveip

VOIP: Merrni një numër telefoni Google dhe përdorni wifi për të marrë dhe për të ju marrë në telefon.

Apple përditësoi linjën e laptopëve me proçesorë, grafika dhe bateri të re
Aston Martin Vantage GT8: Nga pista në rrugë!

+ There are no comments

Add yours