Ja ku mund të gjeni AKSESORËT që ju duhen, për çdo lloj telefoni

Ja ku mund të gjeni AKSESORËT që ju duhen, për çdo lloj telefoni


//

Dyqan Taxi mund të gjeni aksesorë për telefonin tuaj android, iphone apo modele të tjera, si kasa, karikues, fisha, karta memorie, kasa dhe xham mbrojtës, kufje dhe pjesë të ndryshme.

Ju mund të zgjidhni aksesorin që ju duhet, ne varësi të telefonit që keni, me një klikim nga çdo vend që ndodheni në www.dyqantaxi.com

Ja disa nga aksesorët që mund të gjeni:

KASA PËR SMARTPHONE 

Shumë e rëndësishme për të mbrojtur telefonin tuaj nga gërvishtjet apo në momentin që ju bie është kasa.

Në DyqanTaxi.com mund të gjeni kasën që ju duhet për llojin e telefonit që keni, në ngjyra dhe modele dhe materiale të ndryshme. Transparente, kasa të gomuara, me figura të ndryshme.

JO VETËM KAQ , një kasë të thjeshtë. Mund të gjeni edhe:

KASA TË RIKARIKUESHME

Nuk keni për të ngelur pa bateri në asnjë moment. Kasa e rikarikueshme shërben si mbrojtëse për smartphonin tuaj por gjithashtu edhe si një bateri për të. Karikon mbi një herë të plotë.

 

KASA ANTI-GRAVITET

Është kasë me material gome rezistente që ngjitet në siperfaqe të lemuara, si: xham, pasqyrë, dru, metal. Mund të vendoset telefoni për të bërë foto, për të parë video, film ose ndeshje.

Mund të lahet shumë lehtë me ujë,për të hequr papastërtitë nga pjesa ngjitëse e coverit.

XHAMA MBROJTËS

Cfarë lloj telefoni keni? Gjeni KËTU xhamin mbrojtës nga gërvishtjet, thyerjet, goditjet.

Bëni ekranin tuaj të pathyeshëm.

 

MBAJTËSE PËR SMARTPHONE

Prakticitet dhe vendi i duhur në makinë për telefonin tuaj, gjithashtu edhe në bicikiletë.

KARIKUES DHE FISHA

Karikues me magnet 

Mënyra më e bukur dhe praktike për të karikuar telefonin tuaj, android apo iPhone

Mjafton te afroni dy magnetet me njeri tjetrin dhe menjhere fillon karikimi, pa patur nevoje te hiqni dhe vendosni prap karikuesin nga foleja e karikimit te telefonit.

BATERI TË JASHTME

Një bateri e jashtme është tepër e nëvojshme, duke qenë se ne qendrojmë një pjesë të madhe të kohës në telefon dhe jemi në lëvizje.

Kështu në momentin kur mbaron bateria e telefonit na vjen në ndihmë një BATERI E JASHTME.

Gjeni këtu llojin dhe cmimin që dëshironi , me kapacitete të ndryshme, me një postë USB ose me dy. Gjithashtu mund të gjeni edhe bateri me panel diellor.

KUFJE BLUETOOTH

Me një  kufje bluetooth mund të komunikoni lehtë kur jeni në timon, duke mos rrezikuar veten edhe të tjerët nga shpërqëndrimi. Duke qenë se telefoni është i ndaluar të përdoret në timon me një kufje bluetooth mund të shpëtoni edhe nga gjobat e larta të policisë.

Mund t’i përdorni edhe në aktivitet të tjera tuajat, për shembull gjatë aktiviteteve sportive nëse dëshironi të dëgjoni muzikë.

Është cilësuar si kasa “spiderman” për smartphone... (VIDEO)
Librat që ndikojnë më shumë në suksesin tuaj

1 comment

Add yours

+ Leave a Comment