iPhone 8, ja çfarë karakteristika do ketë dhe kur del në treg (VIDEO)

iPhone 8, ja çfarë karakteristika do ketë dhe kur del në treg (VIDEO)


//

Prezantimi dhe dalja në treg e iPhone 8 shënon edhe 10 vjetorin e Apple. Pritet që ky iPhpne të kushtojmë më shumë se njëmijë euro dhe të dalë në treg në shtator. Disa nga karakteristikat që pritet të ketë janë:

-Ekrani Oled, me teknologji e cila mundëson cilësi më të larte, kontrast më të thellë, dhe kursim energjie.

-Teknika “stacking”, e cila lejon fotografimin e të njëjtit subjekt duke vendosur disa fouse në të njëjtën kohë. Zgjedhja e fokuseve do të jetë automatik.

-Ekran pa kornizë. Pritet që të mos ketë buton fizik “Home” i cili do të zëvendësohet nga një sensor në ekran.

-Ekran i përthyeshëm dhe Kamera e dyfishtë.

-Karikim me wireless.

– Opsioni për skanimin e irisit të syrit.

https://www.youtube.com/watch?v=zi8QIsuf7kU

Robotët që dërgojnë ushqimin në shtëpi (VIDEO)
SAMSUNG GALAXY S8 dhe S8+, ja cilat janë të gjitha risitë që ka (VIDEO)

+ There are no comments

Add yours