Instagram, tani shpërndarja e videove edhe më e lehtë

Instagram, tani shpërndarja e videove edhe më e lehtë


//

Aplikacioni për shpërndarjen e fotografive njoftoi se ka zgjeruar kanalin Explore në aplikacion, për t’i lejuar përdoruesit që të zbulojnë dhe shpërndajnë video më lehtë se më parë.

Tani përdoruesit kur klikojnë në butonin Explore do të shohin një kanal të quajtur “Videot që mund t’i pëlqeni” (Videos You Might Like), ku mblidhen video të ndryshme përreth Instagram – madje edhe nga njerëzit të cilët nuk i ndiqni. Kjo do jetë në dispozicion vetëm për përdoruesit në SHBA, por ajo do të lançohet globalisht në muajt e ardhshëm.

Instagram

Google Play Store së shpejti me një dizajn të ri
Ikonat e vogla keqinterpretohen në shumë raste

+ There are no comments

Add yours