FotoOto, aplikacioni që i bën fotografitë “të flasin”

FotoOto, aplikacioni që i bën fotografitë “të flasin”


//

Edhe fotot mund “të flasin”. Publicis PIXELPARK ka krijuar një aplikacion për smartphone i cili ju vjen në ndihmë personave të verbër. Ky aplikacion, i quajtur FotoOto ju mundëson atyre që të kuptojnë se çfarë përmbajtje ka një foto e caktuar.

Si realizohet kjo?

Aplikacioni ka një sistem të integruar për njohjen e imazheve dhe lexon me zë elementët që ka foto duke i përshkruar ato.

Përdoruesit me atë të një klikimi mund t’i shtojnë fotos një koment me audio.

Cdo foto shoqërohet me audio të veçantë. Dhe kur foto shkrepet mund të regjistrohen edhe zërat.

Personat me probleme me shikimin do të mund të ruajnë emocionet dhe kujtimet e tyre.

Ky aplikacion mund të gjendet në AppStore , në anglisht.

https://youtube.com/watch?v=-hfYjSVdCxM

 

Tetori, muaji kur del në shitje iPhone 8
Robotët që dërgojnë ushqimin në shtëpi (VIDEO)

+ There are no comments

Add yours