Foto fantastike krijuar me fotoshop

Foto fantastike krijuar me fotoshop


//

Mrekullitë që mund të bëhen me anë të fotoshopit janë të pafundme. Në këtë artikull ju prezantojmë disa nga foto të realizuara dhe të prezantuara në faqen Bored Panda., nga një artist dhe fotograf anglez, James Popsys.

Zjarri miqësor

Porosia e madhe

Korale

Ndërtesa Barbeque

Fuqia e miellit

LONDRA

DIXHITAL BEN

KOSTUMI

I NGECUR 

NO EXIT

NGROHJA GLOBALE

UDHËTIM

WET FLOOR

KAPELJA E DUSHIT

Burimi: Bored Panda

Krijohet droni që mund të futet në xhep
Një makinë fluturuese nga Google

+ There are no comments

Add yours