FITO 100€ duke pirë ujë…

FITO 100€ duke pirë ujë…


//

Sa herë ju ka ndodhur të ktheheni i/e lodhur nga puna dhe nuk keni gjetur ujë në shtëpi? Sa të tmerrshme janë ato shkallët që duhet t`i ngjisësh me bidonat e ujit në krah? STOP me Bidonat!

Ne kemi një propozim për ju! 😍

Tani nuk është e thënë të blini ujë për të pirë, por mund ta ktheni ujin e rubinetit në ujë të shëndetshëm.

“Kanë për pastrimin e ujit Brita Marella XL”

🔵 Me këtë Kanë ju keni mundësi të mbani ujë të shëndetshëm gjithmonë në shtëpinë tuaj.

🔵 Përdoret teknologjia MAXTRA për ujë më të lehtë dhe me shijen perfekte për ujë natyral.

🔵 Ka kapak praktik për t’u hapur dhe rimbushur me ujë.

🔵 Tregon elektronikisht kur duhet ndërruar filtri.

🔵 Ky sistem redukton në maksimum klorin në ujë, gjithashtu heq edhe mineralet e tjera të dëmshme si plumbi etj.

🔵 I heq mineralet që i japin shije jo te mirë.

🔵 Zgjat kohën e durimit të ujit të pishëm.

🔵 Kapaciteti 3,5 litra.

🔵 Është praktike dhe mund të futet në çdo lloj frigoriferi që ju mund të keni në shtëpi.

Ndiqni Videon e Gentit për të kuptuar sesi mund të kurseni 100€ duke përdorur Kanën Brita Marella XL. 👇

Si të blini freskuese në mënyrën më të mirë të mundshme/ Metoda
Ujë me klor dhe pesticide? Jo më! Ja pse të duhet ne shtëpi një Kanë Filtruese BRITA!

+ There are no comments

Add yours