Evolimi i Tabletëve

Evolimi i Tabletëve


//

Që kur u zgjerua popullariteti I iPad, i debutuar në Prill 2010, tabletët me prekje touch-friendly janë bërë vazhdimisht pjesë e punës dhe jetës sonë personale. 22% e të gjithë të rriturve në Amerikë tashmë kanë tabletin e tyre, sipas një raporti nga Pew Research Center.
Tabletët e rinj do të vazhdojnë të evoluojnë përpara syve tanë, por “tableti” ka qenë në zhvillim që në vitet 1960 dhe I disponueshëm për konsumatorët dhe bizneset në disa modele që në vitet ’80. Gjithsesi, teknologjia nuk ishte shumë e përhapur në atë kohë…..deri tani.
Ja dhe evolimi I tabletëve deri në ditët e sotme :

Fama dhe Tabletët !
Vipat dhe Shkopat e Selfie-t !

+ There are no comments

Add yours