Është cilësuar si kasa “spiderman” për smartphone… (VIDEO)

Është cilësuar si kasa “spiderman” për smartphone… (VIDEO)


//

Është kasa anti-gravitet, kasa më e veçantë për smartphonin tuaj. Është cilësuar si “spiderman” i kasave për  iPhone apo Samsung.   PSE?     Materiali i saj bën të mundur që kur ju të mund ta vendosni telefonin tuaj në xham, në dritare, në metal, dërrasat e bardha, në dollapet e kuzhinës dhe shumë vende të tjera.

Mund ta gjeni në dyqantaxi.com , për llojin e telefonit që keni iPhone 6 apo 6 Plus,  iPhone 7 , iPhone 7 PlusSamsung Galaxy S6, Galaxy S7 apo Galaxy S7 Edge.

Mund ta vendosni në dritare dhe të realizoni një selfie interesante dhe pa u lodhur.

Ose mund ta vendosni në dollapin e kuzhinës tuaj e të shikoni recetën që keni gjetur në faqen tuaj të preferuar të gatimit.

Ose ndërkohë që gatuani mund të realizoni video- call me mamanë apo me mikeshat tuaja.

Duke larë dhëmbët, mund të shikoni një video në Youtube.

Ndërsa jeni duke realizuar makeupin tuaj mund ta vendosni në pasqyrë.

Kasa është e ndërtuar nga një material i veccantë, i cili bën të mundur që të qëndrojë në sipërfaqe të sheshta.

Çfarë ju siguron kjo KASË?

MBROJTJE

PASTËRTI – Kasa mund të pastrohet lehtësisht sepse është e krijuar me një material që pastrohet dhe me temperaturë

PRAKTICITET – Mund ta përdorni telefonin dhe të keni duart e lira njëlohësisht, kur flisni në skype, kur bëni slefie, regjistroni video.

Shikoni Youtube apo kanale të tjera edhe kur jeni ne tualet.  Përdoreni në makinë duke mos i patur duart e zëna.

 

 

 

CES 2017, prezantohen teknologjitë e reja që do të na lehtësojnë jetën
Samsung zbulon Chromebook-un e ri dhe pajisjet elektrike, në eventin CES 2017 .

+ There are no comments

Add yours