Dysheme 3D , art dhe ngjyra për shtëpinë tuaj (FOTO)

Dysheme 3D , art dhe ngjyra për shtëpinë tuaj (FOTO)


//

Pllaka dhe parkete 3D, janë dyshemetë ku do të shkelni në të ardhmen. Dyshemetë 3D, prej rezine janë trendi më i fundit dhe inovativ, i përdorur më shumë në hotele, zyra apo qendra tregtare. Pse jo, ato mund të bëhen pjesë e shtëpisë suaj, për dhomat apo edhe në tualet.

Vendosja është shumë e thjeshtë, jo shumë e kushtueshme dhe realizohet shumë shpejt.

1523c704bd80df6e2af484497da90927
Rezina krijon një shkëlqim të thellë dhe të jep pamjen 3D në këndvështrime të ndryshme. Me të mund të arrihen shumë forma pa shumë mundim

Tashmë dyshemetë me rezinë janë gjërësisht të përhapura, në qendra tregtare, industriale, shkolla, spitale, zyra, shtëpi. Ato gjenden në ngjyra të ndryshme.

3dimensional

Në momentin që vendoset, mund të përzihen ngjyrat dhe të krijohen format që ju dëshironi.

Mund të bëni art në shtëpinë tuaj, me dyshemenë 3D.

f1854a267b76e32753cf31012deed295

edf9430f278efc7dc1dd86da1318a876

276f6d5784d42807677a904617427c78

22d5290d46fc9248a853750412ddc2de

Restoranti ku ushqimi dhe çdo gjë do të jetë 3D (VIDEO)
Restorantet më interesante në botë

+ Leave a Comment