Doni të ndryshoni ngjyrën e flokëve çdo ditë? Shikoni këtë Bojë- Pluhur

Doni të ndryshoni ngjyrën e flokëve çdo ditë? Shikoni këtë Bojë- Pluhur


//

Boja pluhur për flokët ose siç njihet kudo Hair Chalks është një nga produktet më të përdorura dhe më të preferuara gjatë këtij viti. Më shumë e preferuara nga femrat të cilat guxojnë në stilin e tyre të flokëve dhe duan që gjithmonë të jenë të veçanta. Bojërat pluhur japin mundësinë për tju dhënë flokëve nuanca të ndryshme, pa qenë nevoja që të shkoni në parukeri dhe zgjasin shumë pak.

Mund të zgjidhni t’i bëni me një ngjyrë ose me disa ngjyra të ndryshme.

Lyerja është e përkohshme, lahet shumë lehtë më shampo dhe nuk dëmton flokët.

Një nga modelet e Hair Chalk e gjeni online tek www.idedhuratash.al

Është Meis, dhe ofrohen 6 ngjyra të ndryshme

Si përdoren? Është shumë e thjeshtë:

  1. Pas larjes stiloni flokët dhe përgatisni veten për të patur ngjyrën që dëshironi.
  2. Merrni një peshqir për ta vendosur në shpatulla për të ruajtur rrobat nga pluhuri.
  3. Nëse jeni bjonde mund ta aplikoni në flokë të thatë. Nëse jeni brune mund tju duhet t’i lagni pak flokët për të aplikuar pluhurin.
  4. Më pas vendosni në flokë pluhurin me gishta .
  5. Nëse dëshironi një efekt ombre aplikoni pak nga pak.
  6. Ngjyra mund të qëndrojë më e sigurt 24 orë duke aplikuar edhe pak llak flokësh në fund.

Hair chalk mund ta porosisni online në www.idedhuratash.al nga cdo qytet dhe e merrni në adresën tuaj.

Nuk jeni ende të sigurta ? Shikoni këtë video ku ju tregohet se si përdoret.

 

 

 

Libra për tu lexuar gjatë vjeshtës. 8 sugjerime nga Bukinist.al
Dëshironi një telefon të pathyeshëm dhe kundra ujit? Ja ku e gjeni (VIDEO)

+ There are no comments

Add yours