Pse dhuratat e personalizuara janë gjithmonë suprizuese?! Ja disa IDE unike

Pse dhuratat e personalizuara janë gjithmonë suprizuese?! Ja disa IDE unike


//

Kur na duhet të bëjmë një dhuratë për dikë, gjithmonë mendojmë dhe përpiqemi të gjejmë atë çfarë është e duhura. Dhe gjithmonë gjendemi para mendimit nëse do t’i pëlqejë , a është e përshtatshme për personin dhe rastin për të cilin po dhurojmë.

Për shumë raste, ditëlindje, martesa, përvjetore për të afërmit, miqtë, kolegët dhuratat e personalizuara janë një zgjedhje e zgjuar dhe suprizuese.

5 arsye pse dhuratat e personalizuara janë të duhurat 

1.Tregoni që i keni dedikuar kohë dhe vëmendje dhuratës

2.Zgjedhja perfekte për të suprizuar atë që ju doni, në mënyrë unike.

3.Janë të përshtatshme për të gjitha moshat dhe gjinitë.

4.Askush tjetër nuk do të bëjë të njëjtën dhuratë me ju.

5.Mund të dhuroni diçka që mbetet si kujtim i përhershëm për data apo raste të veçanta.

Shikoni disa nga idetë që ju sugjerojmë ne. Kështu mund të bëni dhuratën më të bukur që keni bërë ndonjëherë, duke mos harxhuar kohë sepse mund ta porosisni në www.idedhuratash.al  

E porosisni më një telefonatë ose me një mesazh ne Facebook në faqen Ide Dhuratash dhe e merrni më pas në adresën që ju dëshironi.

BLLOK SHËNIMESH, AXHENDA 2017

Në fillim të vitit zgjidhja perfekte është një bllok apo axhenda e personalizuar. Me emër, logo apo iniciale të personit që do ja dhuroni.

STILOLAPSA TË PERSONALIZUAR 

Për miqtë apo kolegët tuaj realizoni një kujtim unik, me iniciale, data, emër apo logo.

JASTËK ME FOTO DHE DEDIKIM

Foto dhe dedikimi që ju dëshironi të vendosni në jastëk, do të jenë një dekor tëpër i vëçantë për dhomën tuaj.

Për miqtë tuaj të sapomartuar apo për nëj përvjetor që ata kanë , gjithashtu kjo është një dhuratë që mbetet si një nga kujtimet më të bukura.

PLLAKË XHAMI

Vlerësimet dhe dedikimet tuaja mund t’i shprehi edhe në këtë mënyrë. Në një pllakë xhami , e cila shërben si një kujtim i bukur dhe një dekor i veçantë për tu mbajtur në biblotekë.

TROFE I PERSONALIZUESHËM

Personi në jetën që meriton një trofe, për gjithçka ai është apo çfarë ka bërë për ju. Dhurojini një TROFE me dedikim apo urimin që dëshironi.

MBAJTËSE KANCELARIE E PERSONALIZUAR

Një dhuratë për të cilën do ju kujtojnë gjithmonë, kur ta shohin gjatë punës në zyrë.

Mbajtëse tavoline prej druri e gdhendur me emër, iniciale, simbole apo logo që ju dëshironi.

USB DRURI

Të gjithë e përdorin një USB për të ruajtur, foto, muzikë dhe dokumente të ndryshme. Ju mund të dhuroni një USB të vecantë më emrin, simbolet, inicialet e dikujt.

Një dhuratë e personalizuar, nuk mbetet vetëm një dhuratë e thjeshtë, më të ju i tregoni dikujt se i keni dedikuar kohë, mendime dhe ndjenja të veçanta.

Ulje që nuk janë parë asnjëherë, Dyqan Taxi sjell mbi 700 produkte 90% më lirë
Tableta për fëmijë, me personazhet vizatimorë, një dhuratë suprizuese për festa.

+ There are no comments

Add yours