Dëshironi një telefon të pathyeshëm dhe kundra ujit? Ja ku e gjeni  (VIDEO)

Dëshironi një telefon të pathyeshëm dhe kundra ujit? Ja ku e gjeni (VIDEO)


//

Është një smartphone i fortë, kundra ujit dhe godijteve dhe kushton shumë pak. Bëhet fjalë për një modelet e Markës Doogee, T5 .Këtë model e gjeni sigurisht në www.dyqantaxi.com

Ky telefon ka një përberje metalike ç ka e bën shumë rezistent ndaj goditjeve të forta.

Gjithashtu ekrani 5.5” ka xham te fortë e cilësor.

Por edhe parametrat e këtij telefoni me siguri do ju pëlqejnë:

Është me dy karta SIM dhe suporton rrjetin 4G.

Memoria është 32GB, për ju që jeni të fiksuar të mbani sa më shumë  aplikacione, foto dhe lojra të ndryshme. Mund të bëni foto cilësore, më kamerën parësore 13 MP. Ekrani i tij full HD bën të mundur që çdo gjë ta shikoni me cliësi. Edhe bateria ka një sistem të përmirësuar , kështu mundëson një karikim 25% më të shpejtë.

Video ju tregon më qartë dhe të shikoni me siguri për provat se si funksionin dhe sa rezistent është vërtet Doogee T5

Çfarë ka tjetër të veçantë ky telefon?

Mund të ndryshohet aparenca e tij, pra mund të ndryshoni kasën. Të cilat janë dy stile , stili sportiv dhe stili tjetër i përshtatshëm për përdorimin gjatë punës apo takimeve . Materiali dhe forma që ka ky telefon bën që të ndihet shumë komforte dhe elegant në dorë apo edhe kur jeni duke folur.

Nëse vendosni që ky telefon të bwhet juaji, ju mund ta porosisni atë online këtu ose duke telefonuar në numrin e Dyqan Taxi +35544507878

Dhe sic e dini Dyqan Taxi jua sjell në adresë, në qytetin ku ju jetoni.

 

Doni të ndryshoni ngjyrën e flokëve çdo ditë? Shikoni këtë Bojë- Pluhur
Pushimet me bebin! Disa këshilla

+ There are no comments

Add yours