Coca-Cola zbulon paketimin e ri global

Coca-Cola zbulon paketimin e ri global


//

8oz_Glass_One_Brand_line_upPaketimi i ri për të gjithë markën Coca-Cola do të shfaqë nënshkrimin e markës “Red Disc”, e cila pasqyrohet qartë në fushatën e re “Shijoni Ndjenjën”. Grafiku unifikon vizualisht Coke, Diet Coke (dietike), Coke Zero (pa sheqer) dhe Coca-Cola Life. Dizajni i ri do të godasë raftet në Meksikë në javën e parë të Majit dhe pastaj do të rrokulliset jashtë në nivel global gjatë 2016 dhe 2017. Ndryshimet në paketim nuk do të vijnë në SH.B.A. deri të paktën  vitin e ardhshëm.

355ml_Cans_OneBrand_lineup

Burimi : Advertising Age

Pesë eco-hotele që do t'ju mahnisin me pamjet e tyre
Ku të shkoni para se të filloni pushimet e mëdha?

+ There are no comments

Add yours