Çfarë i surprizon më shumë personat me shenjën e Peshqve. (Ide për dhurata sipas karakteristikave të shenjës)

Çfarë i surprizon më shumë personat me shenjën e Peshqve. (Ide për dhurata sipas karakteristikave të shenjës)


//

 Sensitivë, intuitivë dhe kreativë;këto janë tre karakteristat tipike të personave të cilët janë shenja e Peshqve. Ndonjëherë janë shumë idealistë dhe jo praktikë, ndonjëherë shumë naive. Por gjithmonë shumë intuitivë, më shumë se shenjat e tjera, me një aftësi të pazakontë që në situata të ndryshme të reagojnë instiktivisht dhe të gjejnë zgjidhjen e duhur.Janë të kuptueshëm, pëlqejnë artin dhe janë të mëshirshëm dhe sakrifikues ndaj të tjerëve.Janë shenja e fundit në rradhën e të gjitha shenjave, që fillon në fund të sezonit të dimrit me 19 shkurt dhe mbaron më 20 mars.

Karakteristikat e shenjës

Simboli: Peshku

Elementi: Uji

Tipare: I paqendrueshëm , aktiv, kreativë, idealistë.

Moto: Unë shpresoj

Planeti :Neptuni – planet i fantazisë

Në ditët  e mira janë: romantikë, të sjellshëm, imagjinues, të qetë

Çfarë preferojnë: kërcimin dhe muzikën, takimet romantike, të qeshurën dhe të qarën, ecjet në plazh, filmat, librat, taetrin, magjiken, supernatyralen, mitiken, spiritualizmin.

Dëshira sekrete: të gjejnë dashurinë pa kushte
Keywords: Ëndërra, Fantazi, shërim, dhembshuri, karma, mister

Ngjyrat: blu, roza, bojëqielli

Dita e javës: e Enjtja

Gurët e çmuar: safiri blu, perla, koralet.

Numrat e fatit: 3,7,10,11

Fuqia e tyre: sjellja, simpatia për të tjerët

Peshqit janë shenja e iluzionit. Quhen ndryshe edhe si “old soul” i zodiakut, duke qenë se është shenja e fundit e cila ka arritur që të shohë eksperiencën dhe të ndjejë energjinë e shenjave para.

Janë romantikë, ndihmojnë të tjerët, të zgjuar, me shpirt artisik. Por kanë edhe anë negative që janë kokëfortë, pesimistë, shpesh duan të jenë larg realitetit.

Njihen për imagjinatën e tyre pa limit.Dëshirojnë që të krijojnë punë të mëdha me ide të mëdha, pëlqejnë artin dhe të bukurën. Pëlqejnë stilin, luksin dhe kënaqësinë dhe janë gjithmonë gati për aventura të reja.

Nëse dëshroni që tju bëni një dhuratë miqtë apo të afërmëve tuaj , Ide Dhuratash sjell disa sugjerime me të cilat mund të “godisni vërtet në shenjë”:

Mbani parasysh se peshqit  vlerësojnë dhuratat e personalizuara dhe që janë menduar posaçërisht për ta. Dhe çfarë pëlqejnë peshqit femra dhe peshqit meshkuj nuk kanë shumë ndryshime.

Dhurata të personalizuara 

Varëse çelësash e personalizuar me iniciale

Dedikim në Papirus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Peshqit pëlqejnë të bukurën dhe kujtimet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Një dhuratë e personalizuar me ngjyrën dhe shenjën e tyre

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Peshqit janë ëndërrues dhe sentimentalë. Ky është një detaj që mund t’i emocionojë vërtet. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ata pëlqejnë momentet e bukura të të kaluarës dhe duan t’i ruajnë ato.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Të gjithë peshqit adhurojnë artin, ndër të preferuara është muzika dhe kërcimi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Peshqit janë “fëmijët e oqeanit”, kështu që çdo gjë që lidhet me ujin është një dhuratë e mrekullueshme.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.idedhuratash.al mund t’i porosisni online , me mesazh në Facebook dhe Instagram si edhe në numrin e telefonit +35544507474.

Sugjerime për shenjat e tjera të Horoskopit.

Çfarë do impresiononte një Ujor ? Ide për dhurata sipas karakteristikave të shenjës

Të dish shenjën zodiakale të dikujt sigurisht që nuk do të thotë që të dish gjithçka për atë person apo të gjithë historinë, por një zgjedhje e bukur për ta impresionuar mund të arrihet.  Kur zgjidhni dhuratat për njerëzit që i përkasin shenjës zodiakale të Ujorit, këshillat nga astrologët mbështesin..

0 comments

 

Çfarë duhet të di për makinat e rrojes? Këshilla..
Telefon i pathyeshëm dhe i lirë që mund ta gjeni online

+ There are no comments

Add yours