Çfarë surprizash pëlqejnë personat në shenjën e Dashit? (Ide për dhurata sipas karakteristikave të shenjës)

Çfarë surprizash pëlqejnë personat në shenjën e Dashit? (Ide për dhurata sipas karakteristikave të shenjës)


//

Është shenja që dëshiron të jetë gjithmonë e para, për çdo rast dhe pëlqen rolin e liderit. Kjo shpjegohet nga pozicioni, si shenja e parë e Zodiakut, Dashi simbolizon fillimin e diçkaje energjike. Personat në shenjën e Dashit janë gjithmonë duke kërkuar për sfida, energji, konkurim me dëshirën për të qenë gjithmonë në krye të çdo gjëje, nga puna e deri tek çështjet sociale e personale. Në shumë raste ata duan që të jenë ‘’heroi i ditës’’

Ndikuar nga planeti ,Marsi dhe elementi që i përket Zjarri, Dashi është një nga shenjat më aktive të Zodiakut,  është në natyrën e tyre që të jenë gjithmonë në veprim, edhe pse ndonjëherë nuk e mendojnë gjatë atë çfarë duan të bëjnë.

Personat në shenjën e Dashit janë persona me aftësi shumë të mira organizative, arrijnë që të përfudojnë disa punë për një kohë shumë të shkurtër. Pikat e dobëta të tyre janë që shpesh janë të paduruar, agresivë me të tjerët.

Por kanë pikat e forta që ata duan gjithmonë të arrijnë qëllimet e tyre, dhe gjithashtu vlerësojnë edhe punën në grup dhe bashkëpunimin e fortë.

Karakteristikat e shenjës

Elementi: Zjarri

Ngjyra: E kuqe

Dita e javës: E marta

Planeti: Mars

Shenjat që shkon më shumë: Peshorja, Luani

Numrat e fatit: 1,8,17

Periudha: 21 Mars – 19 Prill

Pikat e forta: të guximshëm, të vendosur, me besim në vete, entuziast, optimist, të ndershëm, pasionant, të pavarur, bujarë,

Pikat e dobëta: shpesh kanë humor të keq, janë gjaknxehtë, të padururar, impulsivë

Pëlqejnë: të jenë në role drejtuese, sfidat fizike, sportet individuale, rrobat e rehatshme

Nuk pëlqejnë: pasivitetin, dështimet, punët e realizuara pa dëshirë e talent

Dhe sigurisht nuk mund të lemë pa përmendur një nga gjërat që pëlqejnë personat në shenjën e Dashit: ata pëlqejnë dhuratat dhe surprizat. Gjithcka e veçantë, plot ngjyra dhe argëtuese do i bënte të lumtur.

Gjithashtu ata pëlqejnë surprizat. Kur i dhuroni diçka kini parasysh se ata nuk i kushtojnë shumë rëndësi paketimit apo mënyrës se si ja jepni dhuratën, për ta rëndësi ka çfarë do marrë dhe sigurisht të mos e harroni ditën e tyre speciale. Pëlqejnë dhuratat më unike e të veçanta.

Faqja më e madhe online për dhurata: www.idedhuratash.al na sjell sugjerimet e saj dhe ju vjen ne ndihmë gjithashtu për t’i realizuar sa më mirë.

Më poshtë po ju rendisim disa nga idetë, të cilat ju mund t’i porisisni online nga shtëpia apo kudo ndodheni. Gjithashtu keni mundësinë të porosisni me mesazh në Facebook apo faqen e Instagram si edhe ne numrin e telefonit +35544507474.

Peronat në shenjën e dashit vlerësojnë punën e tyre dhe të qenit lider. Bazuar tek kjo karakteristikë Ide Dhuratash sugjeron këto ide:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Janë persona bujarë dhe që dëshirojnë t’i ndihmojnë të tjerët. Një mënyrë për t’i falenderuar dhe për t’i lavdëruar do të ishte kjo tablo:  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ose kjo kartolinë druri


 

Pëlqejnë ngjyrat, surprizat dhe idetë që japin një vlerësim për ta. Si mendoni për të realizuar katër tablo të personalizuara dhe t’i vendosni suprizë në cepin e tyre të preferuara në shtëpi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jo vetëm duan të jenë të parët, por gjithashtu dëshirojnë që të jenë në kontakt me informacionet më të fundit gjithmonë. Pëlqejnë  sportin gjithashtu. Duke kombinuar këto dy preferenca bashkë , një orë smart do ishte një zgjedhje e mirë.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ata pëlqejnë të gatuajnë, kuzhina është një nga vendet e preferuara për ta. Dhe nëse janë kafedashës, gje që ju duhet edhe për energjitë e tyre, kjo shportë është përmbedhja me gjithçka ju duhet. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bizhuteritë janë padyshim diçka që çdo Dash do e donte për dhuratë.

Mund të zgjidhni një orë për meshkujt 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dhe një varëse për femrat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sugjerime për shenjat e tjera të Horoskopit.

Çfarë do impresiononte një Ujor ? Ide për dhurata sipas karakteristikave të shenjës

Të dish shenjën zodiakale të dikujt sigurisht që nuk do të thotë që të dish gjithçka për atë person apo të gjithë historinë, por një zgjedhje e bukur për ta impresionuar mund të arrihet.  Kur zgjidhni dhuratat për njerëzit që i përkasin shenjës zodiakale të Ujorit, këshillat nga astrologët mbështesin..

0 comments

Çfarë i surprizon më shumë personat me shenjën e Peshqve. (Ide për dhurata sipas karakteristikave të shenjës)

 Sensitivë, intuitivë dhe kreativë;këto janë tre karakteristat tipike të personave të cilët janë shenja e Peshqve. Ndonjëherë janë shumë idealistë dhe jo praktikë, ndonjëherë shumë naive. Por gjithmonë shumë intuitivë, më shumë se shenjat e tjera, me një aftësi të pazakontë që në situata të ndryshme të reagojnë instiktivisht dhe..

0 comments
Voto edhe ti për librin më të mirë të vitit 2017. Konkursi që i bën të gjithë lexuesit juri
Çfarë duhet të di për makinat e rrojes? Këshilla..

+ There are no comments

Add yours