Çfarë NUK duhet tu mungojë ditëve tuaja të Verës?

Çfarë NUK duhet tu mungojë ditëve tuaja të Verës?


//

Tani që po vjen Vera dhe ju po bëni Listën tuaj të përditshme të Plazhit mos keni harruar edhe një detaj të rëndësishëm? MUZIKËN? Një Boks Bluetooth portable i cili mund të merret kudo me vete. E ku ka më mirë se një Boks të cilit i mban bateria shumë gjatë. Genti i “Një introvert bën shopping” bën një Review të 4 Modeleve të ndryshme duke u bazuar: Sa lehtë lidhet Boks me Bluetooth & Sa i qartë është tingulli në Volum të lartë.

1.Bokse me

Boks i dizenjuar për të qëndruar bukur në çdo vend dhe lehtësisht i transportueshëm. Ka bateri e cila i mundëson 6 orë kohë pune pa ndalim. Bluetooth i cili lidhet lehtësisht dhe menjëherë me pajisjet. Ka Bass të fortë dhe qartësi zëri edhe në volum të lartë.

2. Bokse me

Kjo pajisje ka dy bokse. Ka vend për mikrofon i cili ju mundëson të bëni karaoke kudo që të jeni. Secili prej bokseve ka edhe drita LED që e bëjnë akoma më interesant eksperiencën që ky boks ofron. Bateri e rikarikueshme. Mund të krijoni lidhje (FM) Radio.

3. Bokse me

Boks Bluetooth me mikrofon të përfshirë në paketim, ideale për festat karaoke me miqtë dhe familjen tuaj. Ka vend për USB dhe kartë memorie. Mund të lidhet me FM radio. Kapaciteti i lartë i baterisë. Ka një panel kontrolli në boks të integruar, për volumin e muzikës.

4. Bokse me

Nga teknologjia e bokseve dhe standardet e kësaj kategorie “Xiaomi” me këtë version ka sjellë një boks me opsionet më të mira që ekzistojnë në treg, dhe raporti cilësi/çmim është unik për këtë markë. Praktikisht nëse njerëzit do kishin shije logjike ky do ishte versioni i vetëm i boksit që do të shitej, por sigurisht njerëzit kanë preferenca të ndryshme dhe jo gjithmonë specifikat e vlefshme për dikë bëjnë për dikë tjetër. Praktikisht në këtë boks ka disa prej karakteristikave më të mira që mund të duhen për këtë kategori. Fuqi maksimale. Dy bokse të integruara. Ka standardin kundra ujit. Një bateri të fuqishme që mban gjatë.

NDIQNI VIDEON E GENTIT PËR MË SHUMË DETAJE 😀

Vitamina C, sekreti për të qenë gjithmonë rrezatues
Karroca për fëmije më e lirë në treg! Peshon vetëm 3.9 kg

+ There are no comments

Add yours