Çfarë do impresiononte një Ujor ? Ide për dhurata sipas karakteristikave të shenjës

Çfarë do impresiononte një Ujor ? Ide për dhurata sipas karakteristikave të shenjës


//

Të dish shenjën zodiakale të dikujt sigurisht që nuk do të thotë që të dish gjithçka për atë person apo të gjithë historinë, por një zgjedhje e bukur për ta impresionuar mund të arrihet.  Kur zgjidhni dhuratat për njerëzit që i përkasin shenjës zodiakale të Ujorit, këshillat nga astrologët mbështesin idenë se për këtë shenjë duhet patur parasysh personaliteti i tyre unik.

Për tju ndihmuar në zgjedhjen tuaj, më poshtë po rendisim disa prej karakteristikave të Ujorit si edhe disa ide të këndshme dhuratash për të lindurit në datat 20 Janar deri më 18 Shkurt.

Karakteristikat e Ujorit

Elementi: Ajri

Planeti: Urani dhe Saturni

Simboli: Bartësja e ujit (simbolika e saj është sjellja e ideve të reja. Të lindurit në këtë shenjë janë burim i ideve të reja dhe origjinale.)

Simbolizon : Individualitet, barazi, origjinalitet, moral, liri, pavarësi, miqësi, humanizëm dhe solidaritet.

Moto: “Unë mundem” dhe “Unë shpresoj”

Fjala kyçe: Pavarësia

Ngjyra: Blu, akuamarinë dhe bezhë

Dita e javës: E shtuna

Gurët e fatit: Safir, perla, korale

Lulja: Orkide

Metal: Alumini, Platini

Numrat e fatit: 4, 8, 9, 10, 11

Shenjat me të cilat mund të martohet: Luani dhe Peshorja

Shenjat me të cilat ka miqësi të mirë: Binjakët dhe Shigjetari

Çfarë duan: të menduarin, organizimin, teknologjinë, sfidat, familjen dhe miqtë.

Çfarë nuk duan: gënjshtrën, rutinën, egoizmin, gjithçka që ju cënon lirinë

Karakteristikat e mira: Komunikues, origjinalë, të hapur  për bashkëpunime, miqësorë, intelegjentë, tolerantë  dhe të pavarur.

Karakteristikat e këqia:  Të paqendrueshëm, të dëshpëruar  dhe të rezervuar.

Pra shenja zodiakale për dikë na tregon më shumë së datën e lindjes dhe me siguri duke patur parasysh të gjitha këto karaktristika bazike të Ujorit, dhe sigurisht personin të cilit doni t’i dhuroni diçka mund të bëni zgjedhjen tuaj. Duke e përshtatur edhe me disa prej sugjerimeve nga Ide Dhuratash.

1.Një mënyrë për të shprehur mirënjohjen për ta . Personat e shenjës së Ujorit i pëlqejnë dhuratat me të cilat marrin vlerësime në mënyrë të veçantë.

Një zgjidhje do të ishtë një nga këto modele trofe. Një pllakë guri e stampuar apo trofeu në kuti. Tek të dyja ju mund të zgjidhni të vendosni çfarë dëshironi, emër, simbolin e shenjës, një datë të rëndësishme për personin.

Ose mund të zgjidhni diçka më elegante, trofeun në pllakë xhami.

2.Personat e shenjës së Ujorit e kanë shumë mirë marrëdhënien me paratë, si dhe e vlerësojnë shpenzimin “me mend” dhe kursimin. Si mendoni për një arkë kursimi të përsonalizuar, me emër, data, simbolet e shenjës?

3.Një mënyrë tjetër për të shprehur vlerësimin, janë edhe stilolapsat e personalizuar. Sidomos për ujorët puntorë.

4.Duke u bazuar në datat e lindjes (në muajt e parë ta vitit) një Axhendë për gjithë vitin do të ishte e vlefshme si dhuratë.

5.Ujorët pëlqejnë detajet e veçanta, ky medalion me kostelacionin e shenjës do të ishte një zgjedhje e duhur. 

Printerat më të mirë për përdorim shtëpie në 2018
Si te zgjasni jetegjatesine e baterise se Samsung Galaxy S6

+ There are no comments

Add yours