Archives

Pazari i librit në TEG, oferta deri në -60%

Read more

Pazari i librit në TEG, oferta deri në -60%

Pas suksesit të jashtëzakonshëm që pati “Pazari i librit” në TEG në edicionin e tetorit të vitit të kaluar, apo “Magjia e librit” në QTU gjatë prillit të këtij viti, vjen sërish, edhe këtë tetor, – para lexuesve shqiptarë, me plot oferta dhe supriza të reja. Edicioni i këtij viti synon të themelojë një traditë të munguar në tregun e librit shqip, – ku të gjithë ata që duan të krijojnë bibliotekat e tyre, kanë mundësi të shumta zgjedhjeje, me çmime fantastike.

0