“Atlasi i Bukurisë” i fotografes rumune!

“Atlasi i Bukurisë” i fotografes rumune!


//

Fotografja Rumune Udhëton Dhe Vë Në Objektivin e Kameres Atë Që Është e Bukur ― Femrat!

E bukura gjendet gjithandej dhe Mihaela Noroc, një fotografe rumune, po vazhdon udhëtimin e saj rreth botës duke e dëshmuar me fotografi të femrave vendase. Projekti i saj quhet “The Atlas of Beauty” dhe ajo postoi fotot nga më se 37 vende në blogun e boredpanda rreth një vit më parë.
Tashmë ajo u kthye me foto të tjera!

Në dy vitet e fundit kam udhëtuar rreth botës dhe kam fotografuar qindra femra në ambjente të ndryshme,” shkruan ajo. “Qëllimi im është t’i tregoj botës që e bukura qëndron tek diversiteti, jo në modën që ndjekim, sa para kemi, apo ngjyra e lëkurës.

Me anë të fotografive të mia synoj të kap atë ndjesinë e ngrohtësisë dhe qetësisë, atmosferën që sjell një femër, dhe që mund të balancojë negativitetin që shohim përditë në media. Mendoj se njerëzit duhet t’i kushtojnë më shumë rëndësi kulturave dhe zakoneve të shteteve fqinjë, dhe bukurisë së tyre e asaj që na mësojnë, — duke u bërë kështu më tolerantë me njëri-tjetrin dhe të sjellin harmoni në botë.

woman-beauty-atlas-mihaela-noroc-179__880

#1 Maramures, Rumani

woman-beauty-atlas-mihaela-noroc-155__880

#2 Rio De Janeiro, Brazil

woman-beauty-atlas-mihaela-noroc-236__880

#3 Moldavi

woman-beauty-atlas-mihaela-noroc-222__880

#4 Riga, Letoni

woman-beauty-atlas-mihaela-noroc-181__880

#5 Medellin, Kolumbi

woman-beauty-atlas-mihaela-noroc-300__880

#6 Yangon, Myanmar

woman-beauty-atlas-mihaela-noroc-195__880

#7 Medellin, Kolumbi

woman-beauty-atlas-mihaela-noroc-154__880

#8 Moskë, Rusi

woman-beauty-atlas-mihaela-noroc-218__880

#9 Deti Baltik, Finlandë

woman-beauty-atlas-mihaela-noroc-284__880

#10 Bishkek, Kirgistan

Bucharest, Romania

#11 Bukuresht Rumani

Cali, Colombia

#12 Cali, Kolumbi

Havana, Cuba

#13 Havana, Kubë

Medellin, Colombia

#14 Medellin, Kolumbi

She’s Turkish and I photographed her in June, in Istanbul.

#15 Stamboll, Turqi

Valparaiso, Chile

#16 Valparaiso, Chile

woman-beauty-atlas-mihaela-noroc-274__880#17 El Paico, Kili

woman-beauty-atlas-mihaela-noroc-204__880

#18 San Francisco, SHBA

woman-beauty-atlas-mihaela-noroc-191__880

#19 Indiane në Japoni

woman-beauty-atlas-mihaela-noroc-197__880

#20 Tibetan Plateau, Kinë

woman-beauty-atlas-mihaela-noroc-224__880

#21 Rio De Janeiro, Brazil

woman-beauty-atlas-mihaela-noroc-351__880

#22 Ekuador

woman-beauty-atlas-mihaela-noroc-190__880

#23 Cali, Kolumbi

woman-beauty-atlas-mihaela-noroc-157__880

#24 Arequipa, Peru

 

woman-beauty-atlas-mihaela-noroc-166__880

#25 Shiraz, Iran

woman-beauty-atlas-mihaela-noroc-182__880

#26 Yangon, Myanmar

woman-beauty-atlas-mihaela-noroc-180__880

#27 Tbilisi, Gjeorgji

woman-beauty-atlas-mihaela-noroc-1581__880

#28 Kolumbiane në Ekuador

woman-beauty-atlas-mihaela-noroc-219__880

#29 Amazon Rainforest

woman-beauty-atlas-mihaela-noroc-200__880

#30 Medellin, Kolumbi

woman-beauty-atlas-mihaela-noroc-164__880

#31 Kolumbiane në Ekuador

woman-beauty-atlas-mihaela-noroc-252__880

#32 Cluj, Rumani

woman-beauty-atlas-mihaela-noroc-329__880

#33 Mumbai, Indi

woman-beauty-atlas-mihaela-noroc-158__880

#34 Mexico City, Meksikë

woman-beauty-atlas-mihaela-noroc-280__880

#35 Dushanbe, Taxhikistan

woman-beauty-atlas-mihaela-noroc-217__880

#36 Nasir Al-mulk, Iran

woman-beauty-atlas-mihaela-noroc-1621__880

#37 Woodville, Zelandë e Re

woman-beauty-atlas-mihaela-noroc-311__880

#38 Kathmandu, Nepal

woman-beauty-atlas-mihaela-noroc-167__880

#39 Jodhpur, Indi

woman-beauty-atlas-mihaela-noroc-307__880

#40 Wakhan Corridor, Afganistan

woman-beauty-atlas-mihaela-noroc-319__880

#41 Ulaanbaatar, Mongoli

woman-beauty-atlas-mihaela-noroc-248__880

#42 Amazon Rainforest

woman-beauty-atlas-mihaela-noroc-156__880

#43 San Pedro De Atacama, Kili

woman-beauty-atlas-mihaela-noroc-232__880

#44 Australi

woman-beauty-atlas-mihaela-noroc-260__880

#45 Havana, Kuba

woman-beauty-atlas-mihaela-noroc-208__880

#46 Harlem, New York, SHBA

woman-beauty-atlas-mihaela-noroc-169__880

#47 Qipriote Turke në Turqi

woman-beauty-atlas-mihaela-noroc-178__880

#48 New York, SHBA

woman-beauty-atlas-mihaela-noroc-183__880

#49 Sydney, Australi

woman-beauty-atlas-mihaela-noroc-298__880

#50 Pekin, Kinë

woman-beauty-atlas-mihaela-noroc-272__880

#51 Guangzhou, Kinë

woman-beauty-atlas-mihaela-noroc-207__880

#52 Omo Valley, Etiopi

woman-beauty-atlas-mihaela-noroc-321__880

#53 Mumbai, Indi

woman-beauty-atlas-mihaela-noroc-302__880

#54 Kathmandu, Nepal

woman-beauty-atlas-mihaela-noroc-337__880

#55 Kathmandu, Nepal

50

#56 Kolumbiane në New York, SHBA

Marrë nga blogu i fotografes : -The Atlas of Beauty-

EKSKLUZIVE! - Po vjen, po vjen! Beyonce po xhiron klipin e saj të ri në Los Angeles!
Një Xhami Për Macet? Imami Hap Dyert e Xhamisë Për T'u Dhënë Një Strehë Të Ngrohtë Maceve Endacake Të Stambollit Në Këto Ditë Të Ftohta Dimri!

+ There are no comments

Add yours