Argëtimi i verës me Pishinat dhe Komardaret më interesante

Argëtimi i verës me Pishinat dhe Komardaret më interesante


//

Sezoni veror tashmë është në kulmin e vet dhe temperaturat e larta e bëjnë të domosdoshme frekuentimin e plazhit si dhe freskimin e vazhdueshëm me ujë të ftohtë gjatë ditëve të nxehta.

Dihet gjithashtu se fëmijët e adhurojnë plazhin e sidomos argëtimin me ujë. Prandaj aksesorë shumë të domosdoshëm këtë periudhë për fëmijët janë komardaret dhe pishinat e plazhit, ku këto të fundit mund të përdoren edhe në ambjentet e shtëpisë suaj, kur ju nuk keni mundësi të shkoni pranë detit.

Te Dyqantaxi.com mund të gjeni plot 36 modele pishinash dhe komardare plazhi, si dhe shumë aksesorë të tjerë plazhi, të përmasave dhe formave nga më të ndryshmet e  të përshtatshme për disa grupmosha fëmijësh.

Ja disa nga modelet që fëmijët tuaj do ti pëlqejnë tej mase:

1.Komardare në formë makine

Një komardare në forme makine, e cila do të argëtojë pa masë fëmijën tuaj. Ajo është e përshtatshme për femijë të moshave mbi 3 vjeç  dhe ka përmasat: 107 x 71 cm.

makina

2.Komardare me dizajn Hello Kitty

Një komardare ideale për vajzat e moshave mbi 3 vjeç. Ajo është shumë e lehtë dhe ka përmasat : 117 x 77 cm.

hello kitty

3. Pishinë e madhe me ajër me dizajn “Winnie dhe Pooh”

Një pishinë ideale për tu përdorur në oborrin e shtëpisë tuaj ditëve të nxehta, duke u falur fëmijëve argëtim dhe relaks edhe kur ata janë larg detit. Ka përmasat 147 x 33 cm dhe rekomandohet të perdoret nga fëmijët e moshave mbi 3 vjeç.

pishina

4. Dyshek plazhi me ajër me dizajn me makina

Një dyshek plazhi i dizajnuar ne makina, i përshtatshëm për t’u përdorur nga fëmijët e moshave 3 deri në 6 vjeç me përmasa: 19 x 5,1 x 20,3 cm.

dyshek

5.Komardare në formë avioni

Një komardare shumë e bukur për fëmijët e vegjël që duan të mësojnë notin por edhe të argëtohen me “avionin” e tyre të parë. Ka përmasat 29 X 23 cm dhe është shumë e lehtë.

komardare avion

6.Pishinë e vogël me ajër me dizajn “Winnie dhe Pooh”

Një pishinë e vogël, e përshtashme për fëmijët e moshës 1-3 vjeç dhe e dizajnuar nga brenda me personazhet e filmit vizatimor “Winnie dhe Pooh”.  Ka përmasat:  61 x 15cm.

winniethe pooh

7.Krahëza për notim

Krahëza për notim  të dizajnuara me imazhe interesante për fëmijë. Ideale për një notim të sigurt dhe të përshtatshmë për moshat nga 3 deri në 6 vjeç.Përmasat:  23 x 15 cm.

kraheza

Për modele të tjera pishinash, komardaresh dhe aksesorë plazhi për fëmijë klikoni këtu.

Burimi: Lady Abania

Pajisjet dhe aksesorët që duhet të keni me vete në plazh
Pse të zgjedhësh një makinë rroje elektrike të Braun?

+ There are no comments

Add yours