Apple, pritet të nxjerrë në mars tre produkte të reja

Apple, pritet të nxjerrë në mars tre produkte të reja


//

Në një event që do të organizohet në Mars, pritet që Apple të nxjerrë tre produktet të reja. Një linjë re iPad Pro, një Iphone 7 me kasa të kuqe zjarr dhe një version i iPhone SE i cili do të ketë më shumë memorie.

Për iPad Pro flitet se do të jetë në katër formate, më i vogli do të zëvendësojë iPad Mini dhe do të ketë një ekran 7.9 polsh. Gjitashtu do të ketë iPad me ekran 9.7 e 12.9 polsh. Dhe për tu shtuar i katërti me ekran 10.5 polsh.

Një produkt tjetër që pritet është edhe iPhone SE me memorie të  brendshme 128 GB.

Gjithashtu pritet edhe ngjyra e re për iPhone 7 dhe 7 Plus,  me ngjyrë të kuqe për tu bërë bashkë pesë ngjyrave aktuale.

Rikthehet NOKIA 3310 (VIDEO)
CES 2017, prezantohen teknologjitë e reja që do të na lehtësojnë jetën

+ There are no comments

Add yours