Aplikacionet më të përdorura gjatë vitit 2016 , sipas Apple

Aplikacionet më të përdorura gjatë vitit 2016 , sipas Apple


//

Apple ka krijuar një listë me 10 aplikacionet më të përdoruara gjatë vitit 2016. Facebook dhe Google dominojnë në krye të listës, si më të përdorurat.

Shikoni më poshtë të gjithë listën:

Snapchat

snapchat

Facebook Messenger

facebook-messenger

Pokemon GO

pokmon-go

Instagram

instagram

Facebook

facebook

Youtube

youtube

Google Maps

google-maps

Pandora

pandora

Netflix

netflix

Spotify Music

spotify-music

Burimi: Bussiness Insider 

Toyota prezanton vizionin për makinën e së ardhmes (VIDEO)
Tableta për fëmijë, me personazhet vizatimorë, një dhuratë suprizuese për festa.

+ There are no comments

Add yours