Aksesorët e telefonit që duhet të keni me vete në pushimet verore

Aksesorët e telefonit që duhet të keni me vete në pushimet verore


//

Po bëheni gati për pushimet tuaja verore dhe keni filluar të numëroni ditët mbrapsht nga padurimi për t’u larguar nga përditshmëria, për t’u shplodhur anës detit e për t’u argëtuar e vizituar vende të reja ? Sigurisht, në këtë periudhë çdokush e ka mendjen te pushimet…

Por telefoni juaj asnjëherë nuk shkon me pushime, pasi ai ju shoqëron në çdo moment duke ju mundësuar komunikimin me miqtë e të afërmit tuaj, duke ju informuar e ju lidhur me rrjetet sociale, dhe sigurisht ai është gjithmonë me ju për të fotografuar e filmuar momentet tuaja më të  bukura ))

Prandaj, ju nuk do të donit që për asnjë moment t’ju linte bateria e telefonit tuaj,  të paktën të mos ndodhin “surpriza” të tilla të pakëndshme gjatë ditëve tuaja të pushimeve.

Për këtë arsye, Dyqantaxi.com ka pregatirur veçanërisht për sezonin e verës disa sete me çmime fantastike për aksesorët e telefonit, ku përfshihet çdo gjë që ju nevojitet gjatë pushimeve:

Ja disa nga setet dhe aksesorët e telefonit aq të nevojshme gjatë verës:

Set 3 në 1: Bateri e jashtme, shkop selfie dhe qese kundra ujit

Çdo gjë që ju nevojitet për një telefon gjithnjë të karikuar, përmes  baterisë së jashtme shumë praktike e me përmasa të vogla. Ndërkohë shkopi për selfie lidhet me çdo telefon Apple ose Android dhe ka një gjatësi  21 cm që mund të hapet deri në 100 cm. Ndërsa qesja e telefonit kundra ujit përshtatet me çdo smartphone, është transparente, ka mbyllje hermetike dhe është e pajisur me një lidhëse për t’u mbajtur në qafë.

bateri e jashtme

Sete të tjera 3 në 1 me bateri të jashtme, shkop selfie dhe qese kundra ujit, mund të gjeni këtu ku mund të zgjidhni nga modelet e ndryshme të kombinimeve, ku bateritë e jashtme variojnë jo vetëm nga ana e dizajnit dhe kapacitetit, por edhe me 1 ose 2 porta USB, sipas nevojave tuaja.

Gjithashtu, nëse keni nevojë vetëm për bateri të jashtme, pasi nuk ju mungojnë aksesorët e tjerë, më poshtë po ju rekomandojmë disa nga  nga modelet më praktike:

Bateri e jashtme me 1 portë me kapacitet të lartë karikimi

Kjo është një bateri ideale nëse do të keni udhëtime të gjata apo nëse e përdorni shumë telefonin apo pajisjet tuaja elektronike, pasi ajo ka një kapacitet prej 5200 mAh dhe karikon celularin mbi 2 herë të plota.

intenso

Bateri e jashtme telefoni me 1 portë në formë buzëkuqi

Bateri e Jashtme me kapacitet 2400mAh, e cila kakrikon telefonin tuaj  1 herë të plotë. Është shumë e vogël, në formë buzëkuqi, me përmasa 9 cm x 2 cm, me një portë USB e  përshtatshme për çdo lloj telefoni.

bateri buzekuq

Bateri e jashtme telefoni me 2 porta

Kjo bateri e jashtme ka 2 porta USB për të karikuar dy pajisje njëkohësisht dhe është e përshtatshme për smartphone, MP3, GPS apo tabletë. Ka kapacitet 4400 mAh dhe e karikon baterinë e celularit 100% deri në 2 herë të plota. Gjithashtu ka veshje alumini rezistente, për mbrojtje nga goditjet.

bateri 2 usb

Burimi: Lady Albania

Telefonat Lenovo, ja disa nga cilësitë e tyre
Ora inteligjente për sigurinë e fëmijëve tuaj në çdo moment

+ There are no comments

Add yours