7 pishinat më të bukura që keni parë ndonjëherë

7 pishinat më të bukura që keni parë ndonjëherë


//

Ngadalë vera po afrohet dhe e gjitha që kemi në mend janë pishinat. Pishinat janë ndoshta vendet me më së shumti frekuentim gjatë stinës së verës dhe një e tillë do të ishte vërtetë fantastike. Këto pishina gjenden në vende të ndryshme të botës por që janë të mahnitshme dhe me pamje përfekte.
1. San Alfonso del Mar, Kili

1-239

2. Marina Bai Sands Hotel, Singapor

22-7

3. The one & only resort Reethi Rah, Maldives

3-The-One-Only-Resort-Reethi-Rah-has-an-amazing-infinity-pool.-Photo-by-Sarah-Ackerman-Flickr

4. Katikies Hotel, Greqi

Katikies-Hotels-01-1024x682

5. The Sheeraton Wikiki, SHBA

5-The-Sheraton-hotel-in-Waikiki-has-a-lagoon-like-pool-leading-onto-the-world-famous-beach.-Photo-by-4nitsirk-Flickr

6. Joule Hotel, SHBA

pool_mit-1024x680

7. Bondi Icebergs, Australi

7-Swimming-laps-beecomes-special-at-the-Bondi-Icebergs-pool-in-Sydney-Australia.-Photo-by-Michelle-Flickr

Burimi: Daily Mail

“Game of Thrones” : Videoja 360 gradë që do t'ju pëlqej të gjithëve!
TGT, kuleta me e re dhe më e rehatshme për meshkujt

+ There are no comments

Add yours