5 produkte elektronike premium që do ti gjeni vetëm online në Shqipëri

5 produkte elektronike premium që do ti gjeni vetëm online në Shqipëri


//

Produkte elektronike premium

Tregu Shqiptar karakterizohet nga një ofertë e dobët në shumëllojshmërinë e produkteve. Zakonisht janë të njëjtat produkte në të gjitha dyqanet dhe alternativat për zgjedhje janë të vogla. Por kjo nuk ndodh për DyqanTaxi i cili është portali më i madh i shitjeve online në Shqipëri. Duke qënë online nuk ka kufizim në numrin e produkteve që tregëton. Nga një kërkim që bëmë duke naviguar nëpër kategoritë e këtij dyqani online zgjodhëm 5 produkte elektronike premium të cilat është pothuajse e pamundur të gjenden në dyqanet tradicionale. Prandaj më poshtë po tregojmë cilat janë këto produkte elektronike premium dhe disa nga karakteristikat e tyre.

Kufje Bluetooth Voyager EDGE/R

produkte elektronike premiumKjo është një nga kufjet më të mira bluetooth në botë. Është një produkt që shumë pak dyqane mund ta kenë në Shqipëri. Ka cilësinë më të mirë që një kufje bluetooth mund të ketë. Të përfshirë ka kasë karikimi e cila gjithashtu shërben për ta mbajtur kufjen. Ka 3 mikrofona të integruar të cilat e bëjnë qartësinë e zërit absolut. Gjithashtu ka sensor inteligjent që mer komanda nga zëri.

Për më shumë info nga dyqani kliko këtu

Webcamera Logitech BCC950

produkte elektronike premium onlineËshtë një kamera për konferenca të drejtorëve ekzekutivë për kompanitë e mëdha në botë. Edhe në Shqipëri nga DyqanTaxi mund të gjendet në shumë pak sasi.

Ka artopolant që mund të dëgjohet deri 8 metra larg. Ka filmim Full HD deri në 1080p. Rrotullohet 180 gradë me pult dhe ka mundësi për zmadhim të pamjes. Me pak fjalë personi do ndjehet sikur është në mbledhje me të tjerët.

Për më shumë info nga dyqani kliko këtu

Speakerphone Logitech Mobile P710E US

Ky është një boks cilësor për konferenca. Përdoret sërisht kryesisht nga kompanitë e mëdha të cilat bëjnë mbledhje dhe duan cilësi maksimale zëri. Ka teknologji për anullimin e zhurmave.

Për më shumë info nga dyqani kliko këtu

Printer Smartphone Instax Share SP-2

Një nga printerat e vetëm personalë për printimin e fotove nga Smartphone. Me këtë printer ju mund të printoni menjëherë fotot nga Smartphone. Fujifilm ka kosto të lartë printimi për fotot. Megjithatë teknologjia e tij jep një cilësi që asnjë nga printerat e kësaj game nuk e bën dot.

Sot në Shqipëri do jetë e vështirë ta gjeni në ndonjë dyqan këtë printer. Por me fillimin e shitjeve online edhe Shqiptarët kanë mundësi. Madje me transport brënda 48 orëve në të gjithë Shqipërine dhe pa patur nevojë për kartë krediti.

Për më shumë info nga dyqani kliko këtu

Samsung galaxy S8 apo iPhone 8

Kush është më i mirë Iphone 8 apo Samsung S8

Kush është më i mirë iPhone 8 apo Samsung S8 Këto dy janë telefonat më të përfolur dhe të kërkuar për 2017 dhe me siguri për një pjesë të madhe të 2018. Megjithatë gjithmonë konsumatori ka dilemën për të zgjedhur, iPhone 8 apo Samsung S8. Kjo sepse të dy telefonat..

0 comments

Plantronics GameCom 780

Produkte elektronike premium

Një nga kufjet më të mira në botë për gaming. Megjithëse plantronics ka nxjerë serinë e re të kufjeve gaming ky është versioni më i mirë që mund të gjendet në Shqipëri.

Kjo kufje ka audio sterio e cila të jep ndjesinë sikur je brënda në lojë apo në film. Ka teknologji mikrofoni e cila i zeron zërat e tjerë pëveç tëndit. Ka sipërfaqe tepër të butë kështu është e rehatshme edhe mbas shumë orëve në vesh.

Për ta blerë kliko këtu

produkte unike per telefonat ne internet

10 produkte unike për telefonat që do ti gjeni vetëm online

Produkte unike për telefonat Telefonat janë bërë nga produktet më të rëndësishme që ne blejmë. Për këtë arsye aksesorët e tyre janë të shumtë. Siç e dini dyqanet Shqiptare lenë për të dëshiruar me shumëllojshmërinë e produkteve. Por kësaj vuajtje i ka ardhur fundi me fillimin e shitjeve online. Përveç..

0 comments
Samsung Galaxy S9, çmimi dhe parametrat që pritet të ketë
10 librat me historitë më të bukura të dashurisë në të gjitha kohërat

+ There are no comments

Add yours