5 mënyra si të surprizoni miqtë në Festën e Beqarisë

5 mënyra si të surprizoni miqtë në Festën e Beqarisë


//

Për nusen dhe dhëndrin e ardhshëm janë gjithmonë të vështira zgjedhjet që bëhen për dhurata. Një dhuratë për ditën e dasmës, por edhe një dhuratë për festën e beqarisë. Festa e fundit që bëhet, për të festuar natën e fundit “të lirisë”. Një festë që sjell kalimin në fazën tjetër të jetës dhe kalimin drejt martesës.

Organizimi i Festave të Beqarisë është bërë një trend, dhe organzimi i tyre ka ardhur duke u rritur kohët e fundit edhe në Shqipëri.

Nëse ju vjen një ftesë për festë beqarie nga miku juaj që do të martohet së shpejti, frymëzohuni dhe gjeni dhuratën më fantastike nga të gjithë. Shikoni disa sugjerime nga Ide Dhuratash.

Ja çfarë mund t’i dhuroni bashkëshortëve të ardhshëm për ditën e fundit të beqarisë apo fillimin e jetës së re:

Dhurata për të firmosur për vendimin e madh

Në festën e beqarisë mund tju dhuroni miqve stilolapsat për të firmosur për martesën e tyre. Stilolpsat janë në dy ngjyra i bardhë dhe i zi të cilat mund të personalizohen me emër ose datë.

Aksesorët që i duhen kujtdo

Nëse zgjidhni të dhuroni aksesorë të nevojshëm, që përdoren çdo ditë mund t’i paketoni ato në mënyrë të veçantë. Cfarë mund të paketoni për të krijuar këtë formë të veçantë: Një peshqir i madh pambuku, peshqir fytyre material pambuk, një pjatancë për të krijuar bazamntin e tortës. Dhe produkte të ndryshme kozmetike, krem për trupin, për fytyrën, krem dushi.

Një dhuratë me pak më shumë guxim

Si mendoni për të dhuruar diçka “pikante” ? Si për shembull një vibrator, një palë pranga. Apo Zarat fosforeshentë?!

Veshje intime

Veshjet intime janë gjithmonë një dhuratë që çdo vajzë e pëlqen. Me dhuratën tuaj mund t’i jepni mikes suaj sugjerimin për veshjen e natës së parë së martesës.

Gotat çift, për ditën e dasmës

Edhe pse një festë beqarie mund të bëni dhuratë për çiftin. Një zgjedhje e mirë janë gotat për ditën e dasmës. Gotat janë të dekoruara me dorë, për çdo detaj dhe mund të përsonalizohen me emra ose datën e martesës.

Më shumë kënaqësi gjatë seksit ?! Zgjidhja: lodrat e seksit
Ky është "antistresi më i kërkuar" i momentit.

+ There are no comments

Add yours