5 ide si te ruani kujtimet e para të fëmijës

5 ide si te ruani kujtimet e para të fëmijës


//

Kujtimet e para të fëmijëve mbeten gjithmonë të dashura, thesare të viteve të jetës.  Më poshtë mund të shikoni disa sugjerime nga Ide Dhuratash, si mund të ruani në mënyra unike kujtimet dhe detajet e muajve të parë të jetës të bebit tuaj. Gjithashtu këto ide janë tepër të veçanta për të surprizuar një mami të re. Apo per t’i ruajtur dhe për tja dhuruar fëmijëve tuaj kur të jenë në një moshë më të madhe.

1.KORNIZA PËR GJURMËN  E BEBIT

Korniza që ruan dy kujtime, foton më të dashur dhe gjurmën e dorës ose të këmbës. Është prej druri, dhe në paketim ka edhe materialin e veçantë me të cilin krijohet gjurma.

2.KORNIZA 12 MUAJT 

12 muajt e parë dhe kujtimi më i bukur i fëmijës, në një kornizë të vetme. Për të parë si ka ndryshuar dhe sa është rritur me kalimin e çdo muaji.

3.JASTEKU ME FOTO

Një jastëk mund të shërbejë edhe për të ruajtur kujtimet. Fotoja e bebit ka një vend të caktuar në këtë model jastëku.

4.ÇERTIFIKATA E BEBIT  

Detajet më të ëmbla të lindjes mund t’i ruani edhe në këtë mënyrë. Në një kornizë ku mund të vendosni gjatësinë, peshën, datën, qytetin e lindjes dhe emrin. Gjitçka realizohet me ngjyrat dhe detajet që dëshironi.

Kjo  çertifikatë ka disa versione.

KORNIZA ÇERTIFIKATË

Një kornizë ku mund të vendosni gjatësinë, peshën, datën, qytetin e lindjes dhe emrin e fëmijës.

ÇERTIFIKATA ME TEKNIKË MIKSE 

Në çertifikatën me teknikë mikse mund të vendoset emri, data, dita dhe ora e lindjes, pesha dhe centimetrat. Është e vendosur në një kornizë druri dhe me xham dhe mund të vendoset si një dekor në dhomë.

ÇERTIFIKATA ME TEKNIKË QUILLING

Ky model është i krijuar me tekinkën Quilling. Kjo teknikë quhet ndryshe Filigrami prej letre, duke krijuar një art më vete. Mund të vendosen emri i bebit, data dhe ora elindjes, pesha dhe gjatësia me ngjyrat e dëshiruara. Në këtë çertifikatë ndryshe nga e para ka edhe një palë këpucë të personalizuara me emrin e bebit.

 

5.ALBUMI I BEBIT ME FOTO

Një album me foto dhe kujtime, i krijuar vetëm për bebushin.

Në dy versione: ALBUMI ME 30 FOTO 

Një album vetëm me 30 foto i vendosur në një kuti të veçantë dhe të dekoruar me detaje e ngjyrat e preferuara.

ALBUMI ÇASTE TË ËMBLA: Çastet më të bukura gjatë tri viteve të para mund të ruhen në 96 faqe, të cilat kanë hapësirat përkatëse për foto dhe kujtime të tjera. Ky album është i ndarë në pesë kapituj :

1. Ja ku mbërrita

2.Famija ime

3.Mbërritja në shtëpi

4.Tabelëza e shëndetit

5.Dita ime

 

Ky është "antistresi më i kërkuar" i momentit.
10 ide për më shumë “lojra” erotike në çift

+ There are no comments

Add yours