FOTO QË TREGOJNË KU JETOJNË LIDERAT E BOTËS

FOTO QË TREGOJNË KU JETOJNË LIDERAT E BOTËS


//

KU JETOJNË LIDERAT E BOTËS

Të gjithë e njohin Shtëpinë e Bardhë, po liderat e tjerë të Botës ku jetojnë? Nuk habitemi fare kur shikojmë edhe vendet e tjera, vende luksi ku jetojnë njerëzit më të fuqishëm . Shikoni 12 vendet e mrekullueshme dhe super luksoze ku jetojnë liderat botërorë. Ja disa prej vendeve ku jetojnë liderët e botës.

Palácio da Alvorada në Brasília, Brazil

Ndërtuar në vitin 1956 për presidentin brazilian.

KU JETOJNË LIDERAT E BOTËS KU JETOJNË LIDERAT E BOTËS

Champs-Élysées në Paris, France

Ka qenë pallati ku qendron presidenti nga viti 1840.

KU JETOJNË LIDERAT E BOTËS

KU JETOJNË LIDERAT E BOTËS

Imperial Palace , Tokyo

KU JETOJNË LIDERAT E BOTËS

Shtëpia e Bardhë, Washington, DC

KU JETOJNË LIDERAT E BOTËS

Kremlin, Moskë. Ndërtuar në shek. 14- 17 . Është përdorur si rezidenca për qendrimin e presidenit rus.

KU JETOJNË LIDERAT E BOTËS KU JETOJNË LIDERAT E BOTËS

Pallati Presidencial i Hanoi në Vietnam

KU JETOJNË LIDERAT E BOTËS

Buckingham Palace, Londër

KU JETOJNË LIDERAT E BOTËS

KU JETOJNË LIDERAT E BOTËS

Saraje Ak ( njohur edhe Pallati i Bardhë) , Turqi

Vendi ku aktualisht jeton presidenti Erdogan. Është më e madhe se Shtëpia e Bardhë, ka më shumë se 1.100 dhoma.

KU JETOJNË LIDERAT E BOTËS

Bellevue Palace, në Berlin

KU JETOJNË LIDERAT E BOTËS

The Quirinal Palace në Rome, ItalyKU JETOJNË LIDERAT E BOTËS

Burimi: Bussines Insider

10 shpikjet më interesante, që do i përdorim në të ardhmen

10 shpikjet më interesante Teknologjia ka avancuar me hapa të mëdha ditë pas dite saqë shkencëtarët kurrë nuk pushojnë së suprizuari me shpikje që na magjepsin dhe që të shkaktojnë dëshirën për t’i pasur ato. Këto janë 10 shpikjet më interesante që tashmë janë në dyqane ose do të jenë..

0 comments
8 Gabime në gjëra të famshme që kurrë nuk i keni vënë re
Një fugon pa shofer, për të dërguar porositë në shtëpi

+ There are no comments

Add yours