Samsung me kufjet smart Gear IconX , ja për çfarë shërbejnë (VIDEO)

Samsung me kufjet smart Gear IconX , ja për çfarë shërbejnë (VIDEO)


//

Samsung ka krijuar kufjet smart,  të cilat sherbejnë për të dëgjuar muzikë por njëkohësisht kanë edhe shumë funksione të tjera.
Ato nuk duken shumë ndryshe nga kufjet e tjera me wireless dhe mund të lidhen me telefonin me anë të Bluetooth.

gear-icon-x_fitness1

Memoria e tyre është 4GB, e instaluar brenda për të ruajtur kështu muzikën e preferuar, duke mos patur nevojë që të lidhen me celularin.
Por, nuk ka vetem kaq.

Me kufjet IconX mundtë masni pulsni gjatë ushtrimeve, numurojnë hapat që bëni, kaloritë që digjni, distancën e përshkruar.

Zhurmat e jashmte arrijne të eleminohen, por frekuencat e larta për të lajmëruar për gjëra që duhet të dëgjohen.

gear-icon-x_ergonomic_design_visual

IconX janë të pajisur gjithashtu me ndjesorë që arrijnë të masin pulsin tuaj ndërkohë që ushtroheni, si dhe të numërojnë hapat që bëni, kaloritë që digjni, distancën që keni përshkuar.
Këto kufje mund të shërbejnë edhe si trajtneri juaj, gjatë ushtrimeve për të këshilluar se sa duhet punuar.

Kontrollohen me nje prekje dhe kanë një cmim prej 229 Euro. Shiten në disa shtete Gjermani, Francë, Rusi, Kanada, Australi.

DYQAN TAXI/Valer Pinderi, si bëhesh bos pasi ke shitur një byzylyk
Krijohet droni i parë nënujor (VIDEO)

+ There are no comments

Add yours